Nem most fogunk szétfeszülni az izgalmaktól

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2013.02.17. 13:02
A Leverkusen nevű szendvicsben az Académica tölti be a hús szerepét és mivel nem vagyunk vegák, jóízűen elfogyasztjuk őket. Ennyivel tulajdonképpen...

A Leverkusen nevű szendvicsben az Académica tölti be a hús szerepét és mivel nem vagyunk vegák, jóízűen elfogyasztjuk őket. Ennyivel tulajdonképpen le is lehetne zárni a beharangot, de jó szokásunkhoz híven kifejtünk mindent bővebben, hogy aztán ismét visszajussunk az első mondat megállapításához: Győzni kell!A Leverkusen nevű szendvicsben az Académica tölti be a hús szerepét és mivel nem vagyunk vegák, jóízűen elfogyasztjuk őket. Ennyivel tulajdonképpen le is lehetne zárni a beharangot, de jó szokásunkhoz híven kifejtünk mindent bővebben, hogy aztán ismét visszajussunk az első mondat megállapításához: Győzni kell!

Az ember ilyenkor úgy van vele, hogy nekifeszül a soron következő bajnokinak, aztán szeretne róla írni néhány épkézláb sort, csakhogy lelki szemei előtt még mindig a csütörtöki meccs lebeg, meg az ottani teljesítmény. Ezek után az ember megrázza a fejét, mondván "Most nem ez a feladat. Előre kell tekinteni!". Ilyenkor viszont megint az van, hogy már a visszavágóval játszanak a gondolatai, az Académica elleni meccs meg... Hát... Fontosnak fontos, de annyira tutinak tűnik, meg annyiszor láttuk már őket, hogy az embert nem tudja annyira felpörgetni, mint a soron következő csütörtöki El-meccs(ek).

Az Académicával szemben éppenséggel lenne némi elszámolni valónk, mert a szeptember folyamán értékes pontokat hagytunk náluk. Egyébként nagyon hullámzó az eddigi összteljesítményük, de miután az európai kalandjukat befejezték decemberben, joggal várhatta tőlük mindenki, hogy összeszedik magukat. Ez azonban látványosan nem következett be, a teljesítményük ugyanúgy hullámzó maradt, pontosan egy hónapja pedig könnyűszerrel robogtunk át rajtuk a Portugál-kupában (0-4 ide).

EdinhoKulcsemberük Edinho már nem mai gyerek, de 10 gólnál jár

Nálunk Matic és Cardozo egy meccsről való eltiltásukat töltik majd, vagyis biztosan nem lesznek ott a pályán, ezen kívül André Gomes játéka is kétséges a hétközi sérülése miatt. Ha utóbbi nem tud ma pályára lépni, akkor André Almeidát is el tudom képzelni védekező középpályásként, de akármennyire is lesz felforgatott a mai kezdő, abban szinte biztos vagyok, hogy az Académicát gólokkal verjük majd.

Ezzel a kezdővel lehet számolni

A mérkőzés 21:10-től lesz látható a DigiSport 1-en.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik