Húzzunk bele még a világvége előtt

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2012.12.15. 15:12
A portugál Liga Zon Sagres ez évi utolsó fordulójában a Marítimo érkezik Lisszabonba, ahol a zakó már ki van mérve, tehát nincs más hátra...

A portugál Liga Zon Sagres ez évi utolsó fordulójában a Marítimo érkezik Lisszabonba, ahol a zakó már ki van mérve, tehát nincs más hátra, csak rájuk kell adni.A portugál Liga Zon Sagres ez évi utolsó fordulójában a Marítimo érkezik Lisszabonba, ahol a zakó már ki van mérve, tehát nincs más hátra, csak rájuk kell adni.

Ezt a zakó dolgot még annak tudatában is tartom, hogy az Európa Ligában ez a Bruggenek, a Bordeauxnak és a Newcastlenek sem sikerült. Bizony helytállt a madeirai kiscsapat Európában is, igazán nem lehet rájuk panasz, ráadásul az ott begyűjtött tapasztalatok és élmények még jól jöhetnek számukra a későbbiekben. Európai kalandjukat csoportharmadikként zárták két győzelemmel a tarsolyukban, aztán a múlt hétvégén még a madeirai derbit is megnyerték, szóval nem lennék meglepve, ha kezdés előtt még minden játékosuk arcán ott ülne egyfajta naiv mosoly, amit persze gyorsan és kíméletlenül fogunk letörölni onnan.

Egyébként sem látom, hogy miért kellene tartanunk a Marítimótól akár egy kicsit is. A bajnokságban stabilan középen álló szigetlakók egyik legveszélyesebb játékosa éppen az a David Simao, aki nálunk eddig hiába próbálkozott bekerülni az első csapatba, de még a közelébe is bajosan. Jelenleg kölcsönben tartózkodik a Marítimónál.

David SimaoNála már csak Lakodalom Lajos izzad masszívabban

Mivel ez az év utolsó bajnokija (két Ligakupa-meccs még vár ránk decemberben), ezért semmi szükség nincs pihentetésekre. Ha én lennék JJ, akkor Luisinho futkosna ma balhátvédként és Johnny boy helyett is Gaitánnal kezdenék, sőt Lima helyett is Rodrigót küldeném ki, hisz az ilyen meccsek azért feküdni szoktak neki. Viszont JJ nem én vagyok, szóval a kezdő valahogy így fog kinézni:

Luisaót nem véletlenül hagytam ki, Jesus maga nyilatkozta, hogy nem fog játszani sérülés miatt, ahogy azt is, hogy Enzo már bevethető lesz.

Tegnap ítéletidő mosta el a Vitória Setúbal - Porto meccset, ugyanis pár perc játék után jobbnak látta a bíró lefújni és elhalasztani azt. Ez azt jelenti, hogy győzelem esetén 3 ponttal előzzük majd a Portót, még ha csak ideiglenesen is.

A TV ezúttal nem közvetít minket, szóval streameket lehet keresni a szokásos helyen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik