Már megint a Marítimo!

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2012.02.05. 01:02
Kiejtettek minket a portugál kupából, megizzadtunk velük a bajnokságban, most pedig a ligakupában is összefújt velük a szél. Ezek mindenhol az...

Kiejtettek minket a portugál kupából, megizzadtunk velük a bajnokságban, most pedig a ligakupában is összefújt velük a szél. Ezek mindenhol az utunkba kerülnek?!Kiejtettek minket a portugál kupából, megizzadtunk velük a bajnokságban, most pedig a ligakupában is összefújt velük a szél. Ezek mindenhol az utunkba kerülnek?!

Makacs egy csapat ez a Marítimo. Ebben a szezonban egyenlőre fantasztikus statisztikával rendelkezünk. Február van és veretlenek vagyunk csakúgy a Bl-ben, mint a bajnokságban. Ha végigrágjuk magunkat az összes eredményen, amelyeket ebben a szezonban idáig elértünk, akkor egyetlen egy(!) vereséget találhatunk a repertoárban. Olyan ez, mint egy idegesítő pattanás, amit nem tudunk eltüntetni, bármennyire is akarjuk. Kozmetikázhatunk rajta és dicsekedhetünk a reál drukker haveroknak, hogy mi vagyunk az egyetlen veretlen csapat a BL főtábláján, de a make-up alatt ott van ez a kupabeli vereség. Na és ki az aki így odapiszkált nekünk? Ki ez a "pattanás"? Naná, hogy a Marítimo!

Nem kell tehát különösebben bemutatni a csapatot, jól tudjuk mire számítsunk tőlük. Van azonban egy nagy változás a madeiraiak háza táján, amit mindenképp meg kell említeni. Volt ennek a csapatnak egy veszélyes méregfoga, akit úgy hívnak, hogy Baba Diawara. Ő az, aki már biztosan nem keseríti meg az életünket, hiszen januárban leigazolta a Sevilla, jelentősen meggyengítve így aktuális mumusunkat.

Na de mi a helyzet velünk? Jorge Jesus nem nevezte játékra Arturt, Emersont és Luisaót (utóbbi kettőt kisebb sérülés miatt), így Capdevila valószínűleg ott lesz a kezdőben. Mivel nincs okunk tartalékosan felállni, ezért a következő a tippem:

A frissen igazolt Yannick Djaló is játékra kész és szinte biztos is, hogy pályára fog lépni, kíváncsian várjuk tehát, hogyan debütál.

A cél pedig nem is lehet más, mint gólokkal verni őket. Az egyetlen csapatról van szó, akik ebben az idényben birtokolják a skalpunkat. A Da Luzban viszont már más szelek fújnak, mint Madeirában. Nem lesz pardon!

A meccs este 21:30-kor kezdődik, streamek a PlanetBenfica.com-on lesznek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik