Valaki ma este meglép a mezőnytől

Vágólapra másolva!
2011.10.18. 20:10
Baselen keresztül terveznénk meghódítani Európát, de nincsenek hiú reményeink, hogy csak asszisztálni fog a svájci gárda(haha). Kassai in the...

Buzi KassaiBaselen keresztül terveznénk meghódítani Európát, de nincsenek hiú reményeink, hogy csak asszisztálni fog a svájci gárda(haha). Kassai in the house!Buzi KassaiBaselen keresztül terveznénk meghódítani Európát, de nincsenek hiú reményeink, hogy csak asszisztálni fog a svájci gárda(haha). Kassai in the house!

A játékvezetői testület Mr. Bean hasonmása, azaz Kassai Viktor vezeti ma esti meccsünket, ám sajnos ez sem váltott ki akkora érdeklődést a magyar médiából, hogy a C csoport rangadóját élőbe közvetítse. Pedig lenne mit.

Az ellenfél épp túlesett egy meglehetősen bohózatba illő edzőváltáson, a Thorsten Fink helyét átvevő Heiko Vogelnek pedig mindössze annyi ideje maradhatott, hogy válasszon magának egy rendes öltönyt, és jól mutasson a kispadon. Részvétem a svájci kollégáknak, most viszont itt az ideje, hogy kegyetlenül eltapossuk őket.

Nem lehet már tökölni, nem lehet olyan halványan játszani, mint Bukarestben, hanem embertelenül be kell vágni a helyzeteinket, és meg kell siratni a svájci nézőket, ha már akkora érdeklődés volt a meccs iránt, hogy az egyszeri magyar szurkolónak esélye sem volt jegyet szerezni a vendég szektorba. Meg kell adni a portugál szurkolóknak azt, amiért kiutaznak, ha már a jegy magyar-finn horror áron volt kapható.

Mi minden bizonnyal egy 4-5-1-el piszkáljuk meg a svájci minibarca bajszát, ám az összeállítások nem azt a Cardozos betonfocit predesztinálják számunkra, mint az utóbbi időben: Artur-Emerson, Luisao, Garay, SuperMaxi-Javi Garcia, Witsel-Bruno César, Aimar, Gaitán-Rodrigo kezdővel futunk ki a St. Jacob Parkban.

Így minden bizonnyal gyorsan vezetett kontrákra rendezkedünk be, hiszen Rodrigo mozgékonysága, és találékonysága a kapu előtt a legkevésbé sem Torghelle Sanyira emlékeztet. Félő persze, hogy túl nagy batyut kap ezzel a nyakába spanyolunk, ám semmi kétségem sincs afelől, hogy a klubérdek, és a tehetség tört ma este utat magának, hiszen hosszú távon Rodrigo a mi emberünk. Legrosszabb esetben meg félidőben beszáll egy nehézbombázó Cardozo, és a politikailag semleges Svájcot gyászba dönti pár rakétával pár perc alatt.

PES-en amatőrre állítva legyaláztak már minket, most itt az idő a visszavágásra:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik