Könyökösök kizárva

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.10.29. 19:10
Viszonylag teljes kerettel szakítunk hazai pályán, remélhetőleg az Olhanense is így gondolja. A Dragóner-díjas Javi Garcia nincs a keretben. Csak...

OlhanenseViszonylag teljes kerettel szakítunk hazai pályán, remélhetőleg az Olhanense is így gondolja. A Dragóner-díjas Javi Garcia nincs a keretben. Csak nehogy leüljünk!OlhanenseViszonylag teljes kerettel szakítunk hazai pályán, remélhetőleg az Olhanense is így gondolja. A Dragóner-díjas Javi Garcia nincs a keretben. Csak nehogy leüljünk!

Megint Északról próbálnak minket megfricskázni, ám mi remélhetőleg tovább tartjuk veretlenségi szériánkat. Persze nem ilyen egyszerű a képlet: egy liftező ellenfélnek, mint az Olhanense élete meccse a Luzban játszani, nem jutnak el minden nap a fővárosba. Emlékezhetünk, a Feirense is úgy felspannolta magát, hogy az utolsó percekig meccslabdákkal a lábukban szaladgáltak a kékek-aztán a tapasztalat győzött.

A tapasztalat ma is győzhet, fullos kerettel akarjuk kinyírni minden bizonnyal őket, hiszen ha ma nem játszanak a nagyágyúk, akkor a Basel ellen lesz olyan játékos, aki már lassan két hete csak FIFA-ban érkezett beadásokra, a zöld füvön meg még Magdi anyus lépcsős mutatványát is alulmúlják majd.

Ezzel nem arra akartam célozni, hogy mindenki a mi 1,2-es oddsunkkal vegye fel a harcot a svájci frank ellen, hiszen néha a legnagyobbak is hibázhatnak. Mi meg idén még nem tettük, gyakorlatilag hibátlan a mérlegünk, minden lépés úgy jött ki, ahogy terveztük, és még a tabellát is holtversenyben vezetjük a BL-ben gyengélkedő Portoval(bár tegnap ők három pont előnyre tettek szert a Pacos elverésével).gyerekek

Nagyon ma este így nekünk sem lehet más célunk, mint utánaeredni a gonosz sárkánynak, egy esetleges nagyarányú győzelemmel beállni az élre, és szerdán a Basel ellen 99%-osra rakni a továbbjutási indexünket egy újabb győzelemmel. Ma ezt leginkább a következőképp tehetnénk meg: Artur-SuperMaxi, Lusiao, Garay, Emerson-Bruno César, Matics, Witsel, Gaitán-Cardozo, Rodrigo. A keretből szookás szerint kimaradt Capdevila, a határozott könyökösök királya, Javi Garcia pedig kisebb sérülése miatt nem ül le a kispadra.

Folytatás 21:30-kor, streamek a PlanetBenficán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik