Arteta: Kicsit fáradtak voltunk, de a Liverpool elleni meccsre felpörgünk!

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.10.23. 00:24
Mikel Arteta nem félti játékosait a Liverpool elleni rangadó előtt (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, az Arsenal hazai pályán egygólos sikert aratott a Sahtar Donyeck ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája alapszakaszának 3. fordulójában. A mérkőzés után a hazaiak menedzsere, Mikel Arteta értékelt.

„Lehet, hogy kicsit fáradtabbak voltunk a megszokottnál, nehéz meccseken vagyunk túl. A Sahtar is dicséretet érdemel, hiszen jó csapat, főleg, ha megnézzük, milyen körülmények között kell játszania. Bátran futballoznak, és a labdával is jól bánnak a játékosaik. Ha van idejük, vagy veszélyes helyen szereznek labdát, akkor igencsak meg tudják nehezíteni az ellenfelük dolgát” – idézte a Mirror Mikel Artetát az 1–0-s győzelem után. 

„Elégedettek vagyunk az eredménnyel, soha nem könnyű nyerni a Bajnokok Ligájában. Az első félidőben több gólt is szerezhettünk volna, a fordulás után viszont nem voltunk elég élesek. Nem könnyítette meg a helyzetünket, hogy az előző meccsünkön egy órán át játszottunk emberhátrányban. Nyitott maradt a mérkőzés a hajrában, de megvan a három pont, ez a legfontosabb.”

A spanyol szakember a hétvégi Liverpool elleni rangadóról is szót ejtett. 

„Vannak sérültjeink, Saka valószínűleg nem lesz bevethető, hiszen a sérülése óta nem edzett. Ödegaard sincs játékra kész állapotban, és most Calafiori is megsérült, ez kicsit aggasztó. De bízzanak bennem, a Liverpool elleni meccsre felpörgünk majd!”  – zárta a mérkőzés utáni rövid interjút Arteta. 

BAJNOKOK LIGÁJA, ALAPSZAKASZ
3. FORDULÓ
Arsenal (angol)–Sahtar Doneck (ukrán) 1–0 (Riznik 29. – öngól)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik