„Tesó, ne, már megint...” – kapta mesternégyese után az aláírást a labdára Kane

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.09.18. 14:35
Harry Kane-nel saját csapattársa trollkodott az angol támadó mesternégyese után (Fotó: Harry Kane/X)
Bár csak nyáron érkezett a német rekordbajnok Bayern Münchenhez a Crystal Palace-tól szerződtetett Michael Olise, láthatóan hamar megunta, hogy szinte hétről hétre aláírásokat kell osztogatnia Harry Kane-nek.

A futballistáknál jellemző, hogy egy-egy mesterhármas vagy mesternégyes után a meccslabdát elteszik és aláíratják csapattársaikkal, emléket hagyva az utókornak.

Így tett Harry Kane is, aki a megújult Bajnokok Ligája-főtábla első körében négyszer volt eredményes a Dinamo Zagreb ellen 9–2-re megnyert találkozón.

Az angol gólvágó a mérkőzés után is beszélt róla, hogy folyamatosan aláíratja a labdákat a meccsek után.

„Talán már kivannak tőle, de alá kell írniuk. A fiam, Louis imád futballozni. Még csak hároméves, de hazaviszem a labdát és az ágya mellé teszem, így reggel, mikor felébred és meglátja, boldog lesz.”

Nos, kiszúrták, hogy Kane valamelyik csapattársa azt írta a labdára, hogy „Bro, not again”, azaz szabad fordításban: „Tesó, ne, már megint...”, s rá is kérdeztek Kane-nél, hogy ki volt az, a csatár pedig elárulta, hogy Michael Olise vicceskedett ezzel, ami azért is különösen érdekes, mert a szélső idén nyáron érkezett Münchenbe, s a hétvégi, Kiel elleni mérkőzés után neki még csak másodszor kellett aláírnia Kane labdáját.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik