Luis Enrique: Frusztrált voltam az első félidőben

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.09.19. 09:46
Luis Enrique nem volt teljesen megelégedve a csapatával (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Bajnokok Ligája nyitó fordulójában a Paris Saint-Germain igen nehezen tudta leküzdeni a Gironát. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón egyik gárdánál sem volt teljes az öröm, de a felek összességében elégedettek voltak a meccsen látottakkal.

„Úgy gondolom, jó képet mutattunk magunkról. Szerény klub vagyunk, és ez az első szereplésünk a Bajnokok Ligájában, szépen teljesítettük a feladatot. Ez a sorozat remek tanulási lehetőség nekünk és sokat segíthet a fejlődésben” – nyilatkozta a találkozót követően a Girona vezetőedzője, Míchel

A szakember azonban bevallotta, hogy a párizsi gárda sokkal jobban játszott náluk, főleg a második játékrészben. 

„Nem volt igazán nagy esélyünk nyerni, de az utóbbi három évben folyamatosan küzdöttünk, szóval igenis megérdemeljük, hogy itt legyünk. Természetesen kicsit szomorú vagyok az eredmény miatt, ám túl fogunk rajta lendülni.”

A PSG mestere, Luis Enrique szintén vegyes érzelmekkel értékelte a mérkőzést. 

„Nagyon lassan kezdtünk. Folyamatosan hibákat követtünk el, még csak könnyű passzokat sem sikerült megoldanunk, ahogy kellett volna. Az ellenfelünk pedig ekkor meg tudta mutatni, hogy miért is jutott be a BL-be. Frusztrált voltam az első félidőben, de a másodikban már sokkal magabiztosabb volt a csapat és én is”

„Győzelemmel kezdeni mindig rendkívül fontos, nem számít, melyik megméretésről beszélünk. Nem tudjuk megtippelni, hogy a folytatásban hogyan fogunk teljesíteni, ám van bennünk potenciál. A lényeg, hogy megvan a három pont, és az, hogy szurkolóink az első perctől az utolsóig kitartottak mellettünk” – emelte ki a meccs pozitívumait a spanyol tréner. 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik