Ellenfél még nincs, de azt már tudni, ki vezeti az FTC BL-selejtezőjét

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.07.08. 14:24
Guillermo Cuadra vezeti az FTC hazai BL-selejtezőjét (Fotó: Getty Images)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos honlapjáról kiderült, hogy a spanyol Guillermo Cuadra vezeti az FTC Bajnokok Ligája-selejtezőjét.

Ismert, hogy az FTC a Bajnokok Ligája selejtezőjének második körében a walesi The New Saints és a montenegrói Decsics párharcának továbbjutójával csap össze. Bár a Ferencváros ellenfele még nem ismert a július 23-án kezdődő párharcra, az UEFA honlapjáról az már kiderült, hogy a budapesti mérkőzést a spanyol Guillermo Cuadra vezeti.

A spanyol játékvezető a 2023–2024-es kiírásban már vezetett meccset a zöld-fehéreknek, ugyanis ő dirigált a szeptemberi, Csukaricski elleni 3–1-es FTC-győzelem során az Európa-liga csoportkörében, de az előző évadban még három BL-csoportmeccsen is közreműködött, s ő vezette a Rijádban rendezett Atlético Madrid–Athletic Bilbao spanyol Szuperkupa-mérkőzést és az Atlético Madrid–Real Madrid Király-kupa-mérkőzést is.

Cuadra munkáját Guadalupe Porras és Alejandro Estévez segíti partjelzőként, Mateo Busquets negyedik játékvezetőként.

A TNS és a Decsics párharcának első mérkőzését július 10-én rendezik Montenegróban, a visszavágóra egy héttel később kerül sor.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik