BL: Willi Orbán ott van a nyolcaddöntő álomcsapatában a WhoScorednál

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.14. 14:38
Willi Orbán bekerült a BL-nyolcaddöntő álomcsapatába a WhoScorednál (Fotó: Getty Images)
A magyar válogatott védője, a Real Madrid ellen gólt szerző és a találkozó legjobbjának választott RB Leipzig-hátvéd, Willi Orbán bekerült a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének álomcsapatába a WhoScored.com-nál.

A portál álomcsapatában a magyar válogatott játékos mellett csak egy labdarúgó került be egy kiesett csapatból (Barella, Inter), az FC Barcelona három, a Paris Saint-Germain és a Bayern München két, az Inter, a Dortmund és a Real Madrid egy játékost ad a legjobbak közé.

A WhoScored Orbán értékelése kapcsán kiemelte, hogy gólt szerzett a madridi visszavágón, s bár ez nem volt elegendő csapata továbbjutásához, így is sokat tett azért, hogy megnehezítse Vinícius Júniorék dolgát, ugyanis a két meccsen négy szerelése, nyolc tisztázása és hat blokkolt lövése volt, miközben mind az öt légi párharcát megnyerte.

A WhoScored BL-nyolcaddöntős álomcsapata

A BAJNOKOK LIGÁJA-NYOLCADDÖNTŐ ÁLOMCSAPATA A WHOSCORED SZERINT
Andrij Lunyin (Real Madrid) – Willi Orbán (RB Leipzig), Mats Hummels (Dortmund), Lucas Beraldo (PSG) – Leroy Sané (Bayern München), Nicolo Barella (Inter), Ilkay Gündogan (FC Barcelona), Joao Cancelo (FC Barcelona) – Harry Kane (Bayern München), Robert Lewandowski (FC Barcelona), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik