BL: az MU védője szerint megvan a minőség a csapatban, hogy megnyerjék a sorozatot

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.10.03. 11:46
A Manchester United nem kezdte jól a 2023–2024-es idényt, Erik ten Hagék minden sorozatot figyelembe véve már öt vereséget számlálnak. Az MU a Bajnokok Ligájában a Bayern München elleni idegenbeli vereséget feledtetné. A gárda ma (kedden) este a Galatasarayt fogadja az Old Traffordon, a találkozó előtt Raphaël Varane beszélt az újságíróknak.

A Manchester United az angol bajnokságban hét forduló alatt négyszer szenvedett vereséget, a Bajnokok Ligájában pedig a Bayern München elleni idegenbeli nyitányon kapott ki. Az MU számára kulcsfontosságú, hogy a papíron két könnyebb csoportriválisát legyőzze az Old Traffordon.

„Szerintem a sorozat kulcsa a részletekben rejlik, és hatékonynak kell lenned ahhoz, hogy megnyerd – idézte Raphaël Varane-t a manutdfanatics.hu. Nagyon kevés alkalommal kapunk gólt, de sokat kell küzdenünk azért, hogy gólt szerezzünk. Ez a realitás a legmagasabb szinten. Hatékonynak kell lenned ahhoz, hogy nagy trófeákat nyerj.”

„Van még min javítanunk, nem úgy indult az idény, ahogy vártuk, de még mindig úgy gondolom, hogy elég minőségünk van ahhoz, hogy felvegyük a versenyt a világ legjobb csapataival. A keddi nap nagyszerű lehetőség arra, hogy megszerezzük az első pontokat ebben a sorozatban, s hogy továbblépjünk és fejlődjünk” – tette hozzá a Real Madriddal négyszer is BL-t nyerő védő.

A Manchester Unitednek továbbra is sok hiányzója van. A legfrissebb hír, hogy Lisandro Martínezt műteni kell, de rajta kívül hiányzik még a védelemből a balhátvéd Tyrell Malacia, Sergio Reguilón és Luke Shaw, valamint a jobbhátvéd Aaron Wan-Bissaka is. Antony viszont visszatérhet, ő az utóbbi mérkőzésekről a magánéletében kialakult ügye miatt volt távol.

AZ A-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Bayern München 1 1 4–3 +1 3
2. FC Köbenhavn 1 1 2–2 0 1
3. Galatasaray 1 1 2–2 0 1
4. Manchester United 1 1 3–4 –1 0

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
2. FORDULÓ
A-CSOPORT

21.00: Manchester United (angol)–Galatasaray (török) (Tv: Sport1)
21.00: FC Köbenhavn (dán)–Bayern München (német)
B-CSOPORT
21.00: Lens (francia)–Arsenal (angol)
21.00: PSV (holland)–Sevilla (spanyol)
C-CSOPORT
18.45: Union Berlin (német)–Braga (portugál) (Tv: Sport2)
21.00: Napoli (olasz)–Real Madrid (spanyol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
D-CSOPORT
18.45: Salzburg (osztrák)–Real Sociedad (spanyol) (Tv: Sport1)
21.00: Internazionale (olasz)–Benfica (portugál) (Tv: Sport2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik