BL-selejtező: tizenegyesekkel kapott ki az FTC női csapata

Vágólapra másolva!
2023.09.06. 13:22
null
Kikapott izraeli ellenfelétől a BL-selejtezőben az FTC (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/" target="_blank">fradi.hu</a>)
Hosszabbítás után tizenegyesekkel kapott ki az izraeli Kirjat Gattól a női labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében a magyar bajnok Ferencvárosi TC.

 

A fővárosi zöld-fehérek a gyulafehérvári Cetate Stadionban kezdték a Bajnokok Ligája selejtezőjét – nem is rosszul. A játékos-edző, Vágó Fanny révén az FTC a 14. percben ugyan megszerezte a vezetést, de az ellenfél öt perccel később egyenlített. A magyar csapat a 60. percben Ana Carolina Bruniera Arruda kiállítása után emberelőnybe került, ám a rendes játékidőben nem tudta újra megszerezni az előnyt.

A kétszer 15 perces hosszabbításban Németh Diána révén a 112. percben megint vezetett az FTC, de ez is rövid ideig tartott, két perccel később megint egyenlítettek az izraeliek, szétlövésre mentve a meccset.

A tizenegyespárbajban az FTC-től Csigi Eszter, Vágó Fanni és Nadja Sztanovics is hibázott (csak Németh talált be), míg az izraeliek nem rontottak, így a Fradi nem jutott tovább a következő körbe.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ
Ferencvárosi TC–Kirjat Gat (izraeli) 2–2
(Vágó F. 14., Németh D. 112., ill. Dany Helena 19., Adubea 114.) – 11-esekkel 1–3
Kiállítva: Bruniera Arruda (60., Kirjat Gat)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik