BL: Dániában készül fel az FTC elleni visszavágóra a Klaksvík

Vágólapra másolva!
2023.07.12. 07:56
null
Nem sok híja volt, hogy az első félidőben ennél a helyzetnél gólnak örülhessenek a sötét mezes ferencvárosi futballisták (Fotó: Borbola Bence)
Noha a KÍ Klaksvík európai szinten kifejezetten kiscsapatnak számít, a jelek szerint nagyon is komolyan veszi a nemzetközi kupaszereplést, és azt, hogy a lehető legjobban felkészüljön a Ferencváros elleni BL-selejtező visszavágójára.

 

A feröeri bajnokcsapat labdarúgói a Ferencváros elleni, 0–0-ra végződő első mérkőzést követően még odahaza aludtak, ám a szerdai átmozgató edzést követően délután máris útnak indulnak, és a jövő hét szerdai visszavágó előtt Dániában készülnek.

Magne Hoseth, a 42 esztendős norvég vezetőedző külön kérése volt, hogy a feröeri és az európai klíma közötti jelentős különbség miatt ideiglenesen Dániába költözzenek, hiszen amíg a szigeten ezekben a napokban és hetekben tíz-tizenkét Celsius-fok van, Európában kánikula tombol.

Ha az apró szigetország időjárásához szokott futballisták egy-két nappal a mérkőzés előtt esnének bele a forróságba, alighanem képtelenek lennének tudásuk legjavát nyújtani.

Az FTC–Klaksvík párharc visszavágóját július 19-én játsszák le, a meccs 18 órakor kezdődik a Groupama Arénában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik