Feröer: a Fradi BL-ellenfele sorozatban a tizedik tétmeccsét nyerte meg

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2023.06.25. 23:27
null
KÍ-öröm – sorozatban a tizedik tétmeccsét nyert meg a címvédő (facebook.com/KÍ-Klaksvík)
Remek formában várja a Ferencváros elleni, július 12-i BL-selejtezős meccset a feröeri bajnoki címvédő, és jelenleg is listavezető Klaksvík, amely vasárnap sorozatban már a tizedik tétmeccsét nyerte meg.

 

Feröeren tavaszi-őszi rendszerben zajlik a bajnokság, így a héten már a 15. fordulót rendezték meg az új idényből, és a címvédő KÍ már tíz ponttal vezet a 2. helyezett HB előtt, miután az első számú rivális kikapott, a listavezető pedig 2–1-re győzött a B68 vendégeként. A KÍ a 39. percben már 2–0-ra vezetett az elefántcsontparti középpályás, az idényben a bajnokágban már a negyedik gólját szerző Luc Kassi és a csapatkapitány Jákup Andreasen egy-egy góljával, és úgy is győzött, hogy a 75. perctől tíz emberrel játszott, Vegad Forren második sárga lapos kiállítása után.

A KÍ sorozatban a tizedik tétmeccsét nyerte meg, így önbizalommal készülhet a Ferencváros elleni, július 12.-i, hazai BL-selejtezőre (a visszavágót egy héttel később rendezik az Üllői úton), igaz, előtte még egy bajnoki rangadó is vár rá július 2.-án a HB ellen.


Meistaradeildin
15. forduló
B68–KÍ 1–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik