BL: Nagyon fáj. Az első hatvan percben jól ment minden – Kimmich

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.04.11. 23:40
null
Kimmich rendkívül csalódott volt a manchesteri vereség után (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Manchester City remek játékkal 3–0-ra legyőzte a Bayern Münchent hazai pályán a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi odavágóján. A meccs után a bajorok középpályása, Joshua Kimmich, illetve Pep Guardiola, a City edzője is elmondta véleményét.

 

„Igazi Bajnokok Ligája-csata volt két topcsapat között. Bő egy óráig szoros meccs volt, sokszor ők játszottak jobban. A második félidőt is jobban kezdték, de a mérkőzés utolsó harmadában mi voltunk a jobbak. Ami a visszavágót illeti, tudom, mit jelent pályára lépni az Allianz Arénában, nem dőlhetünk hátra, idegenben valami újjal kell előrukkolnunk. Ahhoz, hogy ezeket a csapatokat kiejtsük, két jó meccset kell vívni!” – mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Guardiola.

Kimmich érthetően csalódott volt, ő a Prime Videónak nyilatkozott:

„Nagyon fáj. Az első hatvan percben jól játszottunk. A második gól után hibát hibára halmoztunk védekezésben, míg a túloldalon sok helyzetet hagytunk ki. Igazán kemény este volt ez számunkra.”

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS

MANCHESTER CITY (angol)–BAYERN MÜNCHEN (német) 3–0 (1–0)
Manchester, City of Manchester Stadion, 52 257 néző. Vezette: Gil Manzano (spanyol)
MAN. CITY:
Ederson – Akanji, Dias, Aké – Stones, Rodri – Bernardo Silva, De Bruyne (Julián Álvarez, 68.), Gündogan, Grealish – Haaland. Menedzser: Pep Guardiola
BAYERN:
Sommer – Pavard, Upamecano, De Ligt, A. Davies (Cancelo, 81.) – Goretzka, Kimmich – K. Coman, Musiala (Mané, 69.), L. Sané – Gnabry (Th. Müller, 80.). Vezetőedző: Thomas Tuchel
Gólszerző:
Rodri (27.), Bernardo Silva (70.), Haaland (76.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik