BL: Ancelotti elárulta, Benzema majdnem lemaradt a meccsről

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2022.04.07. 19:06
null
Jó kérdés, mire ment volna a Real Madrid Londonban Benzema triplája nélkül (Fotó: AFP, archív)
Meglehetősen szokatlan történetet mesélt el az Amazon Prime-nak Carlo Ancelotti a Real Madrid Chelsea elleni Bajnokok Ligája-mérkőzése után. A spanyolok vezetőedzője a negyeddöntő első felvonása után elárulta, a három gólt szerző Karim Benzema majdnem lemaradt a mérkőzésről.

 

„A mérkőzés előtt Benzema nem találta a stadionba való belépésre feljogosító igazolását. Megmondtam neki: »siess, különben nem játszhatsz!« Szerencsére megtalálta” – mesélte a lefújás után az olasz tréner.

Azt már sosem tudjuk meg, mi lett volna a meccs végeredménye a francia csatár nélkül, de egy biztos: nagyon hiányzott volna a madridiaknak az a három gól.


BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
CHELSEA (angol)–REAL MADRID (spanyol) 1–3 (1–2)
London,
Stamford Bridge,38 689néző.Vezette:Turpin (francia)
CHELSEA:É. Mendy – Christensen (Kovacic, a szünetben), Thiago Silva, Rüdiger – R. James, Kanté (Zijes, a szünetben), Jorginho (Loftus-Cheek, 64.), Mount, Azpilicueta – Havertz, Pulisic (R. Lukaku, 64.).Menedzser:Thomas Tuchel
REAL MADRID:Courtois – Carvajal, Éder Militao (Nacho, 64.), Alaba, F. Mendy – Modric, Casemiro, Kroos (Camavinga, 74.) – F. Valverde (Dani Ceballos, 86.), Benzema (Bale, 86.), Vinícius Júnior.Vezetőedző:Carlo Ancelotti
Gólszerző:Havertz (40.), ill. Benzema (21., 24., 46.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik