BL: amikor CR egyedül kiejtette az Atlético Madridot – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.02.23. 15:45
null
Cristiano Ronaldo megállíthatatlan volt az Atlético ellen 2019-ben (Fotó: Getty Images)
Szerda este az Atlético Madrid a Manchester Unitedet fogadja hazai pályán a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Cristiano Ronaldo legutóbbi meccse a kieséses szakaszban igencsak emlékezetesre sikerült a „matracosok” ellen: a portugál klasszis még a Juventus színeiben lőtt mesterhármast a fővárosiaknak.

2019 február 20-án az Atlético Madrid a Wanda Metropolitanóban 2–0-ra legyőzte a Juventust José Giménez és Diego Godín góljaival a legjobb tizenhat között.

A Juventusnak semmi sem jött össze az odavágón, a hazai szurkolók pedig kikezdték ősi riválisuk egyik legnagyobb ikonját, Cristiano Ronaldót: „Sírj, sírj, menj vissza Torinóba és sírj tovább!” – szólt a dal a portugálnak.

Arra azonban nem voltak felkészülve az Atlético drukkerei és játékosai sem, ami a visszavágón várta őket: Cristiano Ronaldo két fejesből és egy tizenegyesből is eredményes volt, a „zebrák” összesítésben 3–2-re győztek.

Jól emlékezhetünk arra is, hogy Diego Simeone az első meccs végén „látványosan ünnepelt”, amit CR a visszavágó után alaposan kiparodizált.

Tulajdonképpen nem is kellett volna meglepődnie senkinek: karrierje során a klasszis négyszer szerzett mesterhármast az Atlético ellen, és a Bajnokok Ligájában még nem volt olyan párharc, amelyben az őt soraiban tudó csapat alulmaradt volna a spanyol csapat ellen.


BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ
1. MÉRKŐZÉSEK
21.00:
Atlético Madrid (spanyol)–Manchester United (angol) (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
21.00: Benfica (portugál)–Ajax (holland) (Tv: Sport1) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik