BL: A hatgólos vereség katasztrófa, még a Dortmund ellen is – Nikolics

Vágólapra másolva!
2016.09.15. 09:38
null
Nikolics Nemanja (balra) sem tudott betalálni a Dortmundnak (Fotó: Legia Warszawa/Facebook)
Csalódottan nyilatkozott a Dortmund elleni 6–0-s vereséget követően a Legia Warszawa magyar légiósa, Nikolics Nemanja, aki hozzátette, hogy számukra a bajnokság a legfontosabb.

Nem sikerült szépre a Legia Warszawa visszatérése a Bajnokok Ligájába, a lengyel bajnok bő negyedóra után már háromgólos hátrányban volt a Borussia Dortmund ellen, végül hattal kapott ki hazai pályán.

Az összecsapást a kispadon kezdő Nikolics Nemanja amondó, nem lehet nagy dolgokat elvárni a csapattól a nemzetközi kupaporondon, miközben a bajnokságban is jól kell szerepelniük.

„Legyünk realisztikusak. Mit várhatunk el magunktól a Bajnokok Ligájában: hogy továbbjutunk a következő fordulóba? Ez nem arról szól, hogy minden erőnkkel a BL-re koncentrálunk, várjuk a csodát, közben meg tizenkettedikek leszünk a bajnokságban” – kezdte Nikolics.

„Nem kell senkit motiválni, ha a Bajnokok Ligájáról van szó. Ebben a sorozatban mindenki játszani akar, számunkra azonban sokkal fontosabb a hétvégi bajnoki meccs. Tisztában vagyok azzal, hogy a szurkolóink számára a bajnokság a legfontosabb, ezért ott szeretnénk a csúcsra érni” – mondta a magyar válogatott támadó, aki arra is kitért, hogy miért kezdte a cserepadon a szerdai mérkőzést.

„Az edző az első félidőben defenzív felfogásban akart játszani, hogy ne kapjunk gólt. A szünetet követően már támadnunk kellett, próbáltunk gólszerzési lehetőségeket kialakítani. A hatgólos hazai vereség katasztrófa számunkra, ez még úgy sem történhetett volna meg, hogy a Borussia Dortmund ellen játszottunk” – zárta gondolatait Nikolics.

Legia Warszawa (lengyel)–Borussia Dortmund (német) 0–6 (0–3)
Varsó. V:
Karaszjov (orosz)
Legia: Malarz – Bereszynski, Czerwinski, Dabrowski, Guilherme – Odjidja, Jodlowiec, Moulin (Radovics, 75.) – Kazaisvili (Alekszandrov, 66.), Prijovic (Nikolics, 63.), Langil. Vezetőedző: Besnik Hasi
Dortmund: Bürki – Piszczek, Papasztathopulosz, Bartra, Schmelzer – Weigl (Ginter, 79.) – Pulisic, Götze (G. Castro, 75.), Guerreiro, O. Dembélé (Emre Mor, 75.) – Aubameyang. Vezetőedző: Thomas Tuchel
Gólszerző: Götze (7.), Papaszthatopulosz (15.), Bartra (17.), Guerreiro (51.), G. Castro (76.), Aubameyang (87.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik