BL: az Atléticóból és a Realból is 6-6 játékos az álomcsapatban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.30. 13:06
Az Atlético Madridból és a végső győztes Real Madridból is hat-hat játékost választott be az Európai Labdarúgó-szövetség technikai bizottsága a Bajnokok Ligája 2015–2016-os szezonjának 18 fős álomcsapatába.

A milánói döntőt tizenegyespárbajban megnyerő Real Madridból két védő, Sergio Ramos és Marcelo, két középpályás, Toni Kroos és Luka Modric, valamint két támadó, Gareth Bale és a sorozat gólkirálya, Cristiano Ronaldo került be az álomcsapatba.Sergio Ramos és Marcelo, két középpályás, Toni Kroos és Luka Modric, valamint két támadó, Gareth Bale és a sorozat gólkirálya, Cristiano Ronaldo került be az álomcsapatba.

A városi rivális Atléticót Jan Oblak, Diego Godín, Juanfran, Gabi, Koke és Antoine Griezmann képviseli. A Barcelonából három, a Bayern Münchenből két, míg a Paris Saint-Germainből egy játékost választottak be a BL-szezon legjobb 18 játékosa közé.

Az álomcsapatot az UEFA technikai bizottsága állította össze, melynek Ioan Lupescu, Sir Alex Ferguson, Jean-Paul Brigger, Ginés Meléndez, Mixu Paatelainen, Thomas Schaaf, Peter Rudbaek, Szavo Milosevics, David Moyes és Mircea Lucescu a tagja.

A BAJNOKOK LIGÁJA ÁLOMKERETE A 2015–2016-OS SZEZONBAN
Kapusok:
Jan Oblak (Atlético Madrid), Manuel Neuer (Bayern München)
Védők: Diego Godín (Atlético Madrid), Juanfran (Atlético Madrid), Thiago Silva (PSG), Sergio Ramos (Real Madrid), Marcelo (Real Madrid)
Középpályások: Gabi (Atlético Madrid), Koke (Atlético Madrid), Andrés Iniesta (Barcelona), Toni Kroos (Real Madrid), Luka Modric (Real Madrid)
Támadók: Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Luis Suárez (Barcelona), Lionel Messi (Barcelona), Robert Lewandowski (Bayern München), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Gareth Bale (Real Madrid)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik