Női BL: Marozsánék példát állítottak, nyertek Norvégiában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.11. 22:52
A címvédő 1. FFC Frankfurt idegenben 2–0-ra legyőzte a norvég Lilleströmöt a női Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc közé jutásért zajló párharc első mérkőzésén.

A vendégeknél Marozsán Dzsenifer a 91. percig volt a pályán, és szerepet játszott a Frankfurt második találatában. Az 56. percben a magyar származású, de német válogatott középpályás távoli lövése levágódott a Lilleström védőjéről, a lecsorgó labdát pedig Kerstin Garefrekes nyolc méterről a kapuba passzolta.Marozsán Dzsenifer a 91. percig volt a pályán, és szerepet játszott a Frankfurt második találatában. Az 56. percben a magyar származású, de német válogatott középpályás távoli lövése levágódott a Lilleström védőjéről, a lecsorgó labdát pedig Kerstin Garefrekes nyolc méterről a kapuba passzolta.

A bokaműtétjét követően a múlt hét végén visszatérő Marozsán a lecserélése előtt még összeszedett egy sárga lapot.

Jakabfi Zsanett csapata, a Wolfsburg Kulcsár Katalin játékvezetése mellett 2–1-es győzelmet aratott a Chelsea otthonában. A két öngólt is hozó mérkőzésen a magyar szélső a 82. percben lépett pályára, ezt követően már nem változott az eredmény.

A Ferencvárost és a Bayern Münchent búcsúztató Twente elszenvedte első vereségét a Bajnokok Ligája mostani kiírásában, miután hazai pályán 1–0-ra kikapott a Barcelonától.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉSEK
Lilleström (norvég)–1. FFC Frankfurt (német) 0–2
Örebro (svéd)–Paris Saint-Germain (francia) 1–1
Twente (holland)–Barcelona (spanyol) 0–1
Atlético Madrid (spanyol)–Olympique Lyon (francia) 1–3
Chelsea (angol)–Wolfsburg (német) 1–2
Brescia (olasz)–Fortuna Hjörring (dán) 1–0
Slavia Praha (cseh)–Zvezda Perm (orosz) 2–1
AGSM Verona (olasz)–Rosengard (svéd) 1–3
A visszavágókra november 18–19-én kerül sor.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik