Ifi BL: a skótoknak bónusz lenne a továbbjutás a PAFC ellen

Vágólapra másolva!
2015.11.24. 16:14
A Celtic Puskás Akadémia elleni ifi BL-meccsre készülő U19-es csapatának vezetőedzője a klub honlapjának elmondta, meglepte a magyar csapat jó teljesítménye az első mérkőzésen.

A Puskás Akadémia Damásdi Alex hajrában szerzett góljával 1–0-ra nyert, így előnyből várhatja a szerda este 20 órakor kezdődő visszavágót.

„Nagyon várjuk a meccset, egy jót szeretnénk játszani. Nagy kihívás lesz a srácoknak, fontos a fejlődésük szempontjából, hogy már most megismerkedjenek az európai közeggel – mondta a Celtic honlapjának Tommy McIntyre vezetőedző. – A Puskás Akadémia jó csapat, nagydarab, erős játékosokból áll. Kicsit idősebbek, mint mi, de így is meglepett, mennyire jól játszottak az első meccsen. Nem játszik tipikus európai focit a csapat, a lapos passzos játék helyett előre ívelget, és a csatárok által visszatett labdából a második vonallal építkezik. Talán Skóciában is így játszik, vigyáznunk kell az erőfölénye miatt.”

A szakember elmondta, a játékosok és az edzők számára is újabb lecke lesz a szerdai az európai fociból, a továbbjutás pedig bónusz lenne legalább még egy hasonló élmény eléréséhez.

Komjáti András várakozását ide kattintva olvashatja el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik