BL: a B36 kiejtése és a Pool, City duó közötti párhuzam

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.08. 11:51
Michael Wilde, a Videoton BL-ellenfelének, a TNS-nek a játékosa a Liverpool és a Manchester City elleni nemzetközi kupa-párharcokhoz hasonlította a B36 Tórshavn kiejtését.
A 31 éves angol támadó az odavágót a 90. percben döntötte el góljával,az odavágót a 90. percben döntötte el góljával, a visszavágón pedig triplázott a feröeriek ellen így elmondható, hogy oroszlánrészt vállalt a walesi gárda továbbjutásából.

MIKOR JÁTSZANAK A VIDI ELLEN?

A The New Saints–Videoton párharc első mérkőzése július 14-én magyar idő szerint 20 órakor kezdődik Oswestryben, a Park Hall Stadionban – írta a vidi.hu.

A visszavágó július 22-én lesz Székesfehérváron, kezdés 20.30-kor.

Juhász Roland 2010-ben az Anderlecht játékosaként találkozott a TNS-szel, az akkori BL-selejtezőben 6–1-es összesítéssel jutott tovább a magyar védő csapata.

„Az első és legfontosabb, hogy olyan teljesítményt nyújtottunk, amilyet akartunk, a gólok már csak bónuszok voltak. A Bajnokok Ligájában egy gólt szerezni is nagyszerű, hármat pedig egészen különleges” – nyilatkozta a BBC Radio Wales Sportnak Michael Wilde a B36 elleni visszavágót követően.

„Nagyon jól kezdtünk. Volt egy tervünk, megvolt a feladatunk, és a srácok ehhez tartották magukat, ennek pedig meglett a jutalma: továbbjutottunk a következő körbe” – tette hozzá a rutinos támadó, aki azt is elmondta, hogy tervezi, hogy megkér valakit, hogy szerezze meg a labdát, amelyet szívesen megtartana emléknek.

„Korábban a TNS-szel részem volt a Liverpool és a Manchester City elleni nagy összecsapásokban, és ez a siker felér ezekkel a fantasztikus alkalmakkal, mert most nem csupán a sorsolás hozta úgy, hogy megkapjuk a lehetőséget, hanem mi harcoltuk ki a továbbjutást” – vont párhuzamot a csapat kiemelkedő európai fellépéseivel Wilde.

Az együttes a manchesteriekkel a 2003–2004-es UEFA-kupa első selejtezőkörében csapott össze – és esett ki az idegenbeli 5–0-s, majd a hazai 2–0-s vereség következtében –, a címvédő liverpooliakkal pedig a 2005–2006-os BL-idényben – Rafa Benítez elismerését is kiváltva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik