Real Madrid: Cristiano Ronaldo sírva fakadt a BL-kiesés után?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.15. 12:51
Spanyol beszámolók szerint Cristiano Ronaldót, a Real Madrid labdarúgócsapatának klasszisát annyira megviselte a BL-kiesés, hogy elsírta magát az öltözőben.

Mint ismert, a Real Madrid 1–1-et játszott a Juventusszal a Bajnokok Ligája elődöntőjében, így 3–2-es összesítéssel elbúcsúzott a legrangosabb európai kupától.a Real Madrid 1–1-et játszott a Juventusszal a Bajnokok Ligája elődöntőjében, így 3–2-es összesítéssel elbúcsúzott a legrangosabb európai kupától.

A blancók érthetően nehezen viselték a kupakiesést, Cristiano Ronaldónál a lefújást követően nem sokkal eltört a mécses.

CR már a találkozó közben küzdött a könnyeivel (Fotó: Action Images)
CR már a találkozó közben küzdött a könnyeivel (Fotó: Action Images)

A kihagyott helyzetek – és önzetlen, de sikertelen passzok – legjobban a portugál ászt viselték meg, aki a Deportes Cuatro információi szerint az öltözőben nem bírta tovább, elsírta magát.

A lesújtó szereplést követően állítólag Iker Casillas és Sergio Ramos állt ki a társak elé, és tartott lelkesítő beszédet, CR-re azonban nem tudtak hatni a csapatkapitányok.

Persze a spanyolok videója – amelyen a hazafelé tartó CR szomorúan kullog autója felé – nem mérvadó az ügyben, de ha valóban igaz a pletyka, vélhetően akkor sem haragszanak meg emiatt a Real-fanatikusok kedvencükre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik