BL: Piqué elárulta, Messi és CR mellett ki a legjobb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.13. 15:26
A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Barcelona a Paris Saint-Germain vendége lesz. A spanyol klub színeiben Gerard Piqué a 300. hivatalos mérkőzésére készül, ennek apropóján pedig a barcelonai illetőségű Mundo Deportivo kérdéseire válaszolt.

„A La Masiában nőttem fel, arról álmodtam, hogy egy nap pályára léphetek az első csapatban. Csak elképzelni tudják, mit jelent háromszáz alkalommal magamra ölteni ezt a mezt” – mondta Piqué, aki nem tesz különbséget trófeák és trófeák között.

„A klubnak és számomra is óriási megtiszteltetés, hogy a szezon utolsó szakaszában még mindig versenyben vagyunk a rangos címekért. A legjobb csapatokkal és a legjobb játékosokkal találkozunk. Számos kiváló futballista ellen pályára léptem már, de Messit, Cristiano Ronaldót és Drogbát külön is kiemelném” – hangsúlyozta Piqué, aki az edzéseken nap mint nap farkasszemet nézhet az argentinnal.

A hosszú ideje sérült, de már visszatérés előtt álló Thomas Vermaelenen kívül az eltiltott Daniel Alves sem tart a csapattal Párizsba, a PSG elleni mérkőzés helyszínére.

A BARCELONA PÁRIZSBA UTAZÓ 22 FŐS KERETE
Kapusok:
Ter Stegen, Bravo, Masip
Védők: Montoya, Piqué, Bartra, Douglas, Jordi Alba, Adriano, Mathieu
Középpályások: Rakitic, Busquets, Xavi, Iniesta, Rafinha, Mascherano, Sergi Roberto
Támadók:
Pedro, Suárez, Messi, Neymar, Munir

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik