BL: az olasz sajtó szerint a 11-esnél jól döntött Kassai

Vágólapra másolva!
2013.10.03. 09:47
Miközben a török Galatasaraynál továbbra is nehezen tudják megemészteni, hogy az isztambuli csapat egygólos vezetésénél Kassai Viktor szabálytalannak látta Nordin Amrabat megmozdulását, és büntetőt fújt a Juventus javára, az olasz sajtó szerint a magyar játékvezető abban a szituációban jól döntött a 2–2-re végződött mérkőzésen.

SZAVAZÁS

Ön szerint jogos volt a Juventus büntetője?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus egyenlítése a levegőben volt a hajrában, ám a gólhoz kellett egy ajándék is, ami Nordin Amrabattól érkezett, aki teljesen veszélytelen helyzetben szabálytalankodott Fabio Quagliarellával szemben. A Corriere dello Sport szerint is elsősorban a marokkói csereembernek „köszönheti” a Galatasaray a kapott gólt, mert megvolt a kontaktus a két láb között. A torinói Tuttosport ennél is tovább megy: tiszta büntetőnek nevezi a szituációt, amelyben Kassai nem tehetett mást, minthogy a tizenegyespontra mutat, miután Amrabat megrúgta az olasz támadót.

Miközben a torinóiak egyenlítő góljánál az olasz sajtó Kassai ítéletének helyességét erősíti, érdemes megjegyezni viszont, hogy ezzel együtt egy másik, első félidőben történt szituáció miatt el is marasztalja a magyar sípmestert. A Tuttosport szerint egyértelmű büntető maradt el, amikor Gökhan Zan a földre vitte Quagliarellát, a Corriere szerint is nyilvánvaló volt a lökés és a Gazzetta is azt írja beszámolójában, hogy büntetendőnek tűnt az eset.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik