BL: Képesek vagyunk legyőzni a Real Madridot - Drogba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.16. 20:06
A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjának első fordulójában a Didier Drogbát is soraiban tudó Galatasaray a Real Madridot fogadja. Az elefántcsontparti támadó reményei szerint az isztambuli klubnak ismét sikerül legyőznie a spanyolokat.

A két együttes legutóbb a 2012–2013-as szezonban találkozott egymással, amikor a BL negyeddöntőjében a „királyiak” hazai pályán 3–0-s győzelmet arattak, a visszavágón azonban a törökök javítottak az összképen, és 3–2-re nyertek. A sikerhez góllal hozzájáruló Drogba reméli, hogy a Galatasaray ismét borsot tör esélyesebb riválisa orra alá.

„Annak ellenére, hogy kiestünk, a visszavágón megvertük őket – emlékezett vissza az áprilisi párharcra a 35 esztendős támadó. – Remélem, hogy holnap megismételjük ezt, mert megvan a képességünk ahhoz, hogy legyőzzük a Real Madridot.”

„Ha valaki azt mondja nekem, hogy a Galatasaray megnyeri a Bajnokok Ligáját, de én egyetlen gólt sem szerzek a sorozatban, azonnal elfogadom, mivel a legfontosabb a csapat sikere. A góloknak csak akkor van jelentőségük, ha az együttesed győz, vagy bejut a következő fordulóba” – tette hozzá Drogba.

A Galatasaray–Real Madrid mérkőzés kedden 20.45 órakor kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik