BL: „Már korábban is voltak problémáink a Dortmund ellen"

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2013.04.23. 09:22
Ángel di María, a Real Madrid labdarúgócsapatának szélsője a Dortmund elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzése előtt beszélt csapata esélyeiről. Az argentin elmondta: korábban akadtak problémái a blancóknak a Dortmund ellen, így most is nehéz mérkőzésekre számít.

„Természetesen az az álmunk, hogy megnyerjük a BL-t, de lépésenként kell haladnunk. Két nagyon fontos találkozó vár ránk a Dortmund ellen, amelyek nem lesznek könnyűek" – mondta Di María a Real Madrid hivatalos honlapjának.

Mint ismert, a két csapat a BL 2012–2013-as kiírásában a csoportkörben már találkozott, az első mérkőzésen a Dortmund hazai pályán 2–1-re legyőzte a madridiakat, a visszavágó pedig 2–2-es döntetlennel végződött.

„Már a BL csoportkörében is voltak problémáink ellenük, és az elődöntőben sem számítok másra, mivel két nagyon hasonló csapat fog összecsapni. Százszázalékos teljesítményre lesz szükség, ha ott akarunk lenni a döntőben" – tette hozzá az argentin.

A Dortmund a BL-elődöntő első mérkőzését szerdán 20.45 órakor játssza majd a Real Madrid ellen, a visszavágót pedig egy héttel később, április 30-án rendezik majd.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik