BL: C. Ronaldo szerint az Old Traffordon is tovább lehet jutni

Vágólapra másolva!
2013.02.13. 22:59
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Real Madrid a Manchester Uniteddel csapott össze. Az angol csapat Danny Welbeck révén viszonylag hamar vezetést szerzett, de a Real még az első félidőben kiegyenlített, Cristiano Ronaldo révén. Rengeteg helyzetet hozott még a mérkőzés, de újabb gólt már nem. Az idegenbeli döntetlennel immáron a „vörös ördögök" számítanak a párharc esélyeseinek, de Cristiano Ronaldo szerint még semmi sem dőlt el.

„Természetesen jó mérkőzés volt, erős csapat ellen játszottunk döntetlent. Az angolok hatékonyak voltak, sok gondot okoztak nekünk, de jobban is tudunk ám ennél játszani. Fiatalon érkeztem Manchesterbe, ahol nagyon jól éreztem magam, de nem tudtam megtenni, hogy ne ünnepeljek most a gólom után, hiszen nagyon fontos találat volt ez. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de nem tudtuk ezeket befejezni. Az Old Traffordon is továbbjuthatunk, lesz rá esélyünk. Mi mindig, mindenhol győzni akarunk, így ott is" – így a gyönyörű fejes gólt szerző Cristiano Ronaldo.Cristiano Ronaldo.

„Miután betaláltak az angolok, nagyon óvatossá kellett válnunk – így a madridi középpályás, Xabi Alonso. – Az ellenfél szintén nagyon óvatos volt, de idegenben ez mindig is jellemző rájuk. Ezért nem volt egyszerű helyzetekig eljutnunk ma este. A visszavágón nyernünk kell, gólokat rúgni, nem játszhatunk döntetlenre. A teljesítményünkre nem lehet panasz, csak az eredményre."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik