Man. City: Ilyen meccset még nem játszottam - Yaya Touré

Vágólapra másolva!
2012.09.20. 14:25
Yaya Touré, a Premier League-ben szereplő Manchester City labdarúgócsapatának középpályása úgy véli, fokozatosan kezdik felismerni a csapatban rejlő lehetőségeket. Az elefántcsontparti válogatott labdarúgó hozzátette: soha nem játszott még olyan hangulatú mérkőzésen, mint a keddi, Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-találkozón.

A 3–2-es vereség ellenére pozitívan értékelte csapata Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-összecsapását Yaya Touré, a Manchester City középpályása.

„Ilyen csoportmeccset még életemben nem játszottam. A hangulat egy Bajnokok Ligája-negyeddöntőre vagy elődöntőre emlékeztetett – kezdte Touré, aki még 2009-ben, a Barcelona színeiben a legrangosabb európai kupasorozat fináléjában is pályára léphetett. – Fantasztikus mérkőzés részesei voltunk. Jó teszt volt számunkra, hogy hol tartunk, és hogy jó úton járunk-e. Ez a mérkőzés megmutatta, folyamatosan fejlődünk és tanulunk Európában. Még van öt meccsünk, hogy pontokat szerezzünk."

„Nagyon fontos, hogy jobban szerepeljünk, mint tavaly és eljussunk az egyenes kieséses szakaszba. Ha ezt elértük, akkor kijelenthetjük, hogy európai nagycsapattá fejlődtünk" – vélekedett a 29 éves elefántcsontparti válogatott játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik