Grant tökéletes összpontosítást vár a tisztelendő Olympiakosz ellen

Vágólapra másolva!
2008.02.19. 13:51
Avram Grant vezetőedző szerint a Chelsea csak akkor érhet el jó eredményt kedden este Görögországban, ha tökéletesen összpontosít a minden tiszteletet megérdemlő Olympiakosz ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az izraeli szakember szerint a hazaiak erejét mutatja, hogy a csoportkörben a Werder Brement és a Laziót is megelőzték.
Frank Lampard kulcsember lehet az Olympiakosz ellen
Reuters
Frank Lampard kulcsember lehet az Olympiakosz ellen
Frank Lampard kulcsember lehet az Olympiakosz ellen
Reuters
Frank Lampard kulcsember lehet az Olympiakosz ellen

“Senki se tévedjen, keretünk és stábunbk egyik tagja sem gondolja, hogy könnyű mérkőzés várna ránk. Nagyon tiszteljük az Olympiakoszt. Európai mérkőzéseiken már megmutatták, hogy még a legjobb csapatokkal is felveszik a versenyt. Hazai pályán nem kaptak ki a Real Madridtól, sőt győzhettek volna. A Werder Bremen és a Lazio ellen pedig megszerezték a három pontot” – jelentette ki a Jose Mourinhót tavaly szeptemberben váltó Avram Grant.

A Chelsea trénere kedden már ismét számíthat az Afrikai Nemzetek Kupájáról visszatért két kulcsemberre, Michael Essienre és Didier Drogbára. Az is valószínű, hogy a hosszú kényszerpihenő után a szombati FA Kupa-összecsapáson már játszó John Terry is szóhoz jut.

“Nagyszerű számomra, hogy ismét számíthatok rájuk, hiszen nem volt könnyű összeállítani a csapatot a távollétükben. Persze, teljesen megbíztam a csapatomban, hiszen azok is bizonyítottak, akiket a nehezebb időben pályára küldtem. Nekem és a csapatnak is jó, ha versenyhelyzet alakul ki a posztokért. Egyáltalán nem okoz fejfájást” – tájékoztatott a Chelsea öltözői “titkairól” Avram Grant.

Az izraeli tréner görög kollégája úgy véli, jó teljesítményt eredményezhet az Olympiakoszra nehezedő nyomás.
“Enélkül el sem érhetnénk olyan dolgokat, amelyekt szeretnénk. Mint mindig, most is a győzelem a célunk. Játékosaim a mostani szezonban remek formában futballoztak az európai porondon, ez várom kedden este is” – jegyezte meg Panajotisz Lemonisz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik