Bojan Krkic nem fért be a Barcelona Glasgowba utazó keretébe

Vágólapra másolva!
2008.02.18. 15:08
Bojan Krkicet, a katalán sztárcsapat FC Barcelona 17 éves spanyol csatárát nem nevezte Frank Rijkaard vezetőedző a Celtic elleni szerdai Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésére utazó keretbe. Nem szerepel a listán az egyaránt világbajnok Gianluca Zambrotta és brazil Edmilson sem.
Bojan Krkic hoppon maradt
View Images
Bojan Krkic hoppon maradt
Bojan Krkic hoppon maradt
View Images
Bojan Krkic hoppon maradt

Rijkaard hétfőn délután nyilvánosságra hozta az FC Barcelona Celtic elleni hivatalos keretét, s a katalán sajtó máris támadásba lendült a névsor hallatán.

Nem szerepel ugyanis a lajstromban a szerb származású tinisztár Bojan Krkic neve. Eto'o visszatérése, Henry jó formája, illetve a Giovani és Messi iránti szakvezetői bizalom egyelőre bezárta a kapukat az ifjú reménység előtt.

Sokat elárul a 2006-os BL-győztes jelenlegi keretéről, hogy az ugyancsak egészséges Gianluca Zambrotta és José Edmílson is kimaradt abból. Pedig két világbajnokról van szó. A csatár Ezquerro és a kapus Jorquera sérülése miatt marad otthon.

A gránátvörös-kékek hétfő este a barcelonai Miniestadiban vesznek részt zártkapus edzésen, kedden délelőtt szállnak majd repülőre.

Az 1990. augusztus 28-án született Krkic egyébként várhatóan hamarosan bemutatkozik a spanyol felnőttválogatotban is. Gyomorrontása miatt ez meghiúsult a Franciaország elleni, február eleji barátságos felkészülési találkozón Malagában.
AZ FC BARCELONA CELTIC ELLENI HIVATALOS KERETE
Kapusok: Valdés, Pinto
Védők: Thuram, Puyol, Milito, Abidal, Márquez, Sylvinho
Középpályások: Xavi, Iniesta, Deco, Touré, Ronaldinho, Giovani
Csatárok: Henry, Messi, Eto'o, Gudjohnsen
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik