David Villa: Nem fognak unatkozni szerdán a Chelsea hátvédei!

Vágólapra másolva!
2007.04.02. 17:26
A Chelsea-t a BL egyik igazi “nagyvadának” tartják a Valencia sztárjai, akik külön elismerték, hogy nehezen zavarba hozható az angolok védelme. Ennek ellenére szinte csak önbizalomtól duzzadó játékosokkal találkozni mostanság a Valencia háza táján.
David Villa a Chelsea ellen is folytatná a gólgyártást
David Villa a Chelsea ellen is folytatná a gólgyártást
David Villa a Chelsea ellen is folytatná a gólgyártást
David Villa a Chelsea ellen is folytatná a gólgyártást

Szavazás

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?

Írja be az itt látható számot!
“Azt hiszem a mi szempontunkból a legkedvezőbb pillanatban csapunk össze, most “teljes harci díszben” tudunk megütközni velük. A legjobbat szeretném kihozni magamból, nem fognak unatkozni az angol klub hátvédei” - nyilatkozta a spanyol válogatott csatár.

Áprilisban nagyon nehéz hónap vár a spanyolokra: a Chelsea elleni BL-negyeddöntő után ugyanis a bajnokságban is rangadók várnak rájuk a Sevilla és a Real Madrid ellenében. Ez azonban nem ejti kétségbe Villáékat.

“Fizikailag meglehetősen nehéz lesz a Chelsea-vel felvenni a versenyt, de felépültek a sérültjeink, úgyhogy bizakodóak vagyunk.” –tette hozzá az éppen a Chelsea által is körbeudvarolt Villa.

“A Chelsea-ben nincs az a tűz, mint ami az elmúlt években megvolt, most nagyon a Manchester United árnyékában van az együttes” - ez már Villa csatártársának, a kirobbanó formában lévő Angulónak a véleménye.

Angulo azt is kiemelte, hogy ha már a BL-döntő felé való menetelésről van szó, akkor a Valencia jóval több rutinnal rendelkezik. Angulo például kétszer is szerepelt már BL-fináléban. 2000-ben a Real ellen, 2001-ben a Bayern ellen veszítettek a spanyolok a döntőben, míg a Chelsea történetében még soha nem jutott túl a legrangosabb kupasorozat elődöntőjén.

Angulónak vigyáznia kell, ugyanis amennyiben besárgul, a visszavágót ki kényszerülne hagyni a Mestallában. A Valenciának a londoni meccsre már van két eltiltottja: Carlos Marchenát és David Navarrót az emlékezetes negyeddöntőbeli verekedés miatt kell nélkülözniük.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik