Mijatovics: „Capello biztosan marad a kispadon a Barcelona elleni rangadóig”

T.CS. T.CS.T.CS. T.CS.
Vágólapra másolva!
2007.03.08. 10:18
Címkék
A Real Madrid vezetősége úgy határozott, szombatig nem eszközöl semmiféle sürgősségi beavatkozást a BL-ből kizuhanó klubnál, azaz a Barcelona elleni szuperrangadóig továbbra is Fabio Capello irányíthatja a királyi gárda együttesét. Az olasz tréner nem igazán tudott magyarázatot találni a galaktikusok kiesésére, és részben jogosnak érzi a kritikákat.
Mostmár Capello mester sem túl bizakodó, és mindenre fel van készülve
Mostmár Capello mester sem túl bizakodó, és mindenre fel van készülve
Mostmár Capello mester sem túl bizakodó, és mindenre fel van készülve
Mostmár Capello mester sem túl bizakodó, és mindenre fel van készülve

Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Fabio Capellónak most még megkegyelmeznek, de könnyen lehet útilaput kötnek a talpára a jövő héten, ha leszerepel csapatával a hétvégén a Nou Campban. A jövő hét elején lesz ugyanis vezetőségi ülés a királyiaknál, s akkor semmi nem fog számonkéretlenül maradni.

A madridi egyesület vezetői közül a sportigazgató Predrag Mijatovics állt a BL-vereség után a sajtó elé:

“Egyelőre folytathatja a munkáját, ő lesz a kispadon a Barca elleni mérkőzésünkön. A Bajnokok Ligájából való búcsúzást nehéz volt lenyelnünk, és nem szerepelt a forgatókönyvünkben. Fókuszáljunk most a katalánok elleni derbire, s utána kielemezzük mi is történt.”

Az olasz edző nem találta a magyarázatot tegnap este történtekre:

“Az eredmények nem jönnek, és ezt nem lehet véka alá rejteni. A klub joga hogy ilyen helyzetben ítéljen a sorsom fölött, bárhogy is rendelkeznek, nekem el kell fogadnom a döntésüket. ”

Az olasz mester szerint nem volt szerencséje együttesének, hiszen jópárszor próbára tették Oliver Kahnt, és a párharcban négy szerzett gól sem volt elég a továbbjutásukhoz.

“Két ajándékot kapott tőlünk a Bayern. Az egyik Van Bommel késői gólja Madridban, a másik Makaay első percbeli találata. Kontrajátékra rendezkedtünk be, s a hirtelen gól teljesen felborította a taktikánkat.”

Capello együttese tegnap este 2-1-re kikapott a Bayern München otthonában, hazai pályán kiharcolt előnye korán semmmisé vált Makaay 10 másodperc utáni góljának köszönhetően. Roberto Carlos újabb hibája és Lúcio gólja a meccs végén kétgólos előnyhöz juttatta a hazaiakat, a madridiak részéről Van Nistelrooy szépített tizenegyesből. A mérkőzésen Diarra és Van Bommel is a kiállítás sorsára jutottak.

A Real Madrid és Barcelona ütközete képletesen szólva Rijkaard és Capello gladiátorharca lesz: minden bizonnyal egyikük a ringben marad, a másik feje a porba hull...

LABDARÚGÓ BAJNOKOK LIGÁJA

NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
BAYERN MÜNCHEN – REAL MADRID 2-1 (1-0)
BAYERN: Kahn, Sagnol, Lucio, Van Buyten, Lahm, Szalihamidzsics, Van Bommel, Hargreaves, Schweinsteiger, Makaay, Podolski. Vezetőedző: Ottmar Hitzfeld
REAL MADRID: Casillas, M. Torres, Sergio Ramos, Helguera, Roberto Carlos, Emerson, Gago, Diarra, Raúl, Higuain, Van Nistelrooy. Vezetőedző: Fabio Capello
Gólszerző(k): Makaay (1.), Lucio (66.) ill. Van Nistelrooy (83.-11-esből)
Csere: Emerson helyett Guti (32.), Higuain helyett Cassano (46.), Makaay helyett Pizarro (69.), Gago helyett Robinho (76.), Sagnol helyett Görlitz (85.), Podolski helyett Demichelis (88.)
Sárga lap: Sergio Ramos (8.), Van Bommel (24., 82.), Podolski (45+2.), Guti (55.), Diarra (61., 82.)
TOVÁBBJUTOTT: a Bayern München 4-4-gyel, idegenben szerzett több góllal
---- A ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik