Túl óvatos hollandok

Vágólapra másolva!
2005.02.23. 21:34
Címkék
A lehető legjobb recept szerint kezdődött a PSV számára a Monaco elleni mérkőzés, Alex korán gólt szerzett, azonban ebből később nem tudtak tőkét kovácsolni a hollandok. Az egygólos előny ugyan megmaradt, de növelni nem sikerült, ami pedig, ismerve a hollandok kupamúltját, nem feltétlenül megnyugtató. A PSV ugyanis korábban kétszer nyert meg 1-0-ra első mérkőzést a nemzetközi porondon, de az FC Zürich, majd a Lierse ellen sem sikerült kicsikarnia a továbbjutást.
PSV (holland) - MONACO (francia) 1–0 (1–0)
Eindhoven, 30 000 nézô
V: Cantalejo (spanyol). G: Alex (8.)
A visszavágókat március 9-én játsszák.
PSV (holland) - MONACO (francia) 1–0 (1–0)
Eindhoven, 30 000 nézô
V: Cantalejo (spanyol). G: Alex (8.)
A visszavágókat március 9-én játsszák.
"Sajnos nem voltunk eléggé türelmesek, nem becsültük meg kellőképpen a labdát. Túl hamar kerestük Vennegoor of Hesselink fejét - magyarázkodott a "sovány" eredmény miatt Guus Hiddink, a PSV vezetőedzője. - De semmi sincs veszve, ha a visszavágón szerzünk egy gólt, akkor már nyugodtan játszhatjuk a saját játékunkat."

Ez az, amit a Monaco biztosan nem akar majd engedni. "Óvatosnak kell lennünk a visszavágón, és nem szabad teret engednünk a PSV-nek - elmélkedett Didier Deschamps mester. - Természetesen csalódottak vagyunk, hogy nem tudtunk gólt szerezni, mert az egy nulla nagyon jó eredmény a hollandok számára. Ha Monacóban is rúgnak egyet, nekünk már hármat kell. Ettől függetlenül képesnek tartom a csapatomat a fordításra."
Tegyük hozzá: különösen akkor, ha két hét múlva a tréner a teljes, Chevantónnal és Squillacival kiegészülő csapatot dobhatja harcba.

Szavazás

Ki nyeri a Bajnokok Ligáját?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik