PL: Jürgen Klopp megerősítette a megállapodást Caicedo átigazolásáról, de…

Vágólapra másolva!
2023.08.11. 13:51
null
Caicedo hatalmas profitot hozhat a Brighton konyhájára (Fotó: Getty Images)
Jürgen Klopp vezetőedző megerősítette, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool FC megállapodott a Brightonnal Moisés Caicedo átigazolásáról, aki így Szoboszlai Dominik csapattársa lehet.

„Igen, megállapodtak a klubok, de mi a játékost akarjuk, nem csak a megállapodást” – nyilatkozott a német szakember a vasárnapi, Chelsea elleni bajnoki idénynyitó előtt tartott sajtótájékoztatón.

Néhány órával korábban jelent meg a hír, hogy a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató klub brit rekordot jelentő 110 millió fontért szerzi meg az ecuadori futballistát, aki a magyar válogatott kapitánya, valamint az argentin világbajnok Alexis Mac Allister után a harmadik nagy nyári szerzeménye lenne.

Az ügy végére ugyanakkor még nem került pont, a Sky Sports ugyanis arról számolt be, hogy a játékos az utolsó pillanatban meggondolta magát, és ismét képbe került a Chelsea FC egy korábbinál jobb ajánlattal.

A jelenlegi brit rekordot az argentin világbajnok Enzo Fernández tartja, akire januárban, a katari vb-t követően 106.7 millió fontot áldozott a Chelsea.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik