Megszületett az egyezség: Thomas Tuchel lesz Anglia új szövetségi kapitánya – sajtóhír

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.10.15. 20:26
Thomas Tuchel (Fotó: Getty Images)
Egybehangzó sajtóhírek szerint az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) megegyezett Thomas Tuchellel, így a német szakvezető lesz Gareth Southgate utódja az angol válogatott élén.

A The Times információi szerint – amit Fabrizio Romano transzferguru is megerősített – a felek szóban már megegyeztek, így már csak a szerződés aláírása van hátra. A brit napilap szerint Tuchelt akár még ezen a héten bemutathatják, mint az angol labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányát. Amennyiben Tuchel kinevezését hivatlosan is bejelentik, a német szakvezető (Sven-Göran Eriksson és Fabio Capello után) az angol futballtörténelem harmadik külföldi szövetségi kapitányaként irányíthatja a „háromoroszlánosokat”.

Noha erről a sajtóhírek nem tesznek említést, jó eséllyel ott lesz Tuchel stábjában Lőw Zsolt is, aki a Paris Saint-Germainnél, a Chelsea-nél és a Bayern Münchennél is együtt dolgozott a német szakemberrel. 

FRISSÍTÉS: AZ FA SZERDÁN JELENTI BE TUCHEL KINEVEZÉSÉT

A Sky Sports információi szerint az FA szerdán 14.30-kor hivatalos sajtótájékoztató keretében mutatja be az új szövetségi kapitányt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik