Jelentős eltiltást kapott a Liverpool kölcsönjátékosát megharapó válogatott csatár – videó

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.10.04. 13:30
Nyolc meccsre elmeszelték az Owen Becket megharapó Milutin Oszmajicsot (Fotó: Getty Images)
Jelentős, nyolc mérkőzésre szóló eltiltást kapott az angol másodosztályú (Championship) Preston North End montenegrói csatára, Milutin Oszmajics, aki csapata Blackburn Rovers elleni bajnokiján tarkón/hátba harapta az ellenfél labdarúgóját, a Liverpooltól kölcsönvett Owen Becket.

A SportBible szúrta ki, hogy a Preston 23-szoros montenegrói válogatott futballistáját nyolc meccsre szóló eltiltással büntette az angol Labdarúgó-szövetség (FA), ugyanis a szeptember 22-én rendezett Preston–Blackburn mérkőzés hajrájában megharapta a Rovers védőjét, Owen Becket, miután a hátvéd szabálytalankodott a Preston középpályásával, Duane Holmesszal szemben.

Becket a játékvezető az ellenfél megrúgásáért azonnali piros lappal kiállította, ugyanakkor a Blackburn játékosát megharapó Oszmajics csak sárga lapot kapott a tülekedésben történtek miatt,  ám később az FA erőszakos magatartással vádolta meg a montenegrói csatárt.

Mivel a szervezet eddig nem hozott ítéletet az ügyben, a légiós ott lehetett csapata szerdai, Watford elleni hazai találkozóján is, melyet az ő duplájának köszönhetően nyert meg a Preston 3–0-ra.

Az FA végül bejelentette, hogy a vádakat elismerő Oszmajicsot azonnali hatállyal nyolc mérkőzésre eltiltja, emellett a csatárnak még 15 ezer fontot is fizetnie kell. A SportBible közölte azt is, hogy a Preston igazgatója megerősítette, Oszmajicsot klubon belül is szankcionálták.

Noha Oszmajicsot Angliában eltiltották, a közeljövőben így is összecsaphat Beckkel, hiszen a Preston csatára montenegrói, a Blackburn védője pedig walesi válogatott, és a két nemzeti csapat október 14-én épp egymás ellen vív Nemzetek Ligája-mérkőzést.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik