Óriási csapás a Man. Citynek! Rodri az egész idényre kidőlt – sajtóhír

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.09.23. 19:52
Szinte biztosan búcsút inthet az idényének Rodri (Fotó: Getty Images)
A legfrissebb sajtóhírek szerint a Manchester City Európa-bajnok középpályása, Rodri számára súlyos sérülése miatt véget ért az idény.

A spanyol válogatott középpályást az Arsenal elleni, 2–2-re végződő rangadón kellett lekísérni a pályáról, miután a jobb térdét fájlalva a földre került. A 28 éves játékos a 16. percben egy szögletnél lépett rosszul, aminek az lett a következménye, hogy le kellett cserélni, és most 24 órával később szinte biztosan kijelenthető, hogy nagy a baj.

A tekintélyes spanyol Marca arról számolt be, hogy a legfrissebb vizsgálatok szerint szinte biztosan elszakadt Rodri elülső keresztszalagja, ami egyértelműen véget vetne az idényének.

A hírek szerint a manchesteriek kulcsjátékosát Madridba szállítják, ahol megállapítják a végső diagnózist, így a hivatalos bejelentésre még várnunk kell, míg megérkeznek az eredmények.

ANGOL PREMIER LEAGUE
5. FORDULÓ
Manchester City–Arsenal 2–2 (1–2)
Manchester, Etihad Stadium, 53 000 néző. Vezette: Oliver
Man. City: Ederson – Walker (Stones, 78.) , Akanji, Dias, Gvardiol – Rodri (Kovacic, 20.), Gündogan – Savinho (Grealish, 78.), Bernardo Silva, Doku (Foden, 70.) – Haaland. Menedzser: Pep Guardiola
Arsenal: Raya – Timber (Lewis-Skelly, 90+2.), Saliba, Gabriel Magalhaes, Calafiori (Kiwior, 74.) – Saka (White, a szünetben), Partey, Rice, Martinelli (G. Jesus, 87.) – Havertz, Trossard. Menedzser: Mikel Arteta
Gólszerző: Haaland (8.), Stones (90+8.), ill. Calafiori (22.), Gabriel Magalhaes (45+1.)
Kiállítva: Trossard (45+8.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik