Továbbra is a Spíler Tv-n lehet követni Szoboszlaiékat és Kerkezéket

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.08.08. 12:48
Arsenal FC v Liverpool FC - Pre-Season Friendly
Szoboszlai Dominikékat a következő idényben is a Spíler Tv-n lehet követni (Fotó: Getty Images)
A TV2 Csoport újabb hosszú távú együttműködés értelmében sugározhatja tovább egészen 2028-ig a Premier League és az FA-kupa mérkőzéseit – áll a TV2 Csoport közleményében.

„A Spíler csatornák 2016-os megalapítása óta a Premier League a sportjogaink koronaékszere, hatalmas örömöt és szakmai sikert jelent, hogy újabb hosszú időszakra, 2028-ig sikerült megszerezni a magyarországi közvetítési jogokat. A legnagyobb nyertesek természetesen a nézők, akik a jól megszokott helyen és magas színvonalon nézhetik a világ legnépszerűbb csapatainak összecsapásait, Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos legfontosabb meccseit extra költség nélkül” – fogalmazott a TV2 Csoportnak Pavel Stanchev vezérigazgató.

A közleményből kiderül, hogy az új ciklusban számos innovatív jellegű digitális tartalom is a csomag részét képezi. A Premier League mellett az FA-kupa meccseit is hosszú távon a Spíler Tv csatornáin lehet látni. 

Az idény hagyományosan az Angol Szuperkupával kezdődik augusztus 10-én 15.15-től; Szoboszlai Dominik és a Liverpool első bajnokiját augusztus 17-én, szombaton ebédidőben, 12.30-tól követhetik nyomon a nézők. Mindkét meccset a Spíler 1 közvetíti.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik