Megromlott a kapcsolata Ten Haggal, az MU kész megválni Rashfordtól – sajtóhír

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.07.04. 12:26
Rashford és Ten Hag kapcsolata valóban megromlott volna? (Fotó: Getty Images)
A The Sun értesüléseire hivatkozva írta meg a Sky Sports, hogy az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United a nyáron kész megválni egyik legnagyobb sztárjától, a saját nevelésű Marcus Rashfordtól.


A hírek szerint az MU 10-esének megromlott a kapcsolata Erik ten Haggal, és mivel a holland menedzser marad, sőt, a tervek szerint hosszabbítanak is vele (időközben be is jelentették), távozhat az Old Traffordról.

Úgy tudni, a 26 éves Marcus Rashford maradása attól függött, marad-e Ten Hag. A klub 80 millió fontot szeretne kapni érte, de könnyen lehet, hogy 60 millió körüli összeggel is be kell érnie, mivel a támadó teljesítménye az előző idényben alaposan visszaesett, 43 tétmérkőzésen hét gólt és két gólpasszt jegyzett. A „vörös ördögöknél” 402 meccsen 131 gólja és 66 gólpassza van.

Rashfordhoz hasonlóan az a Jadon Sancho is távozhat, akinek szintén megromlott a kapcsolata Ten Haggal. Utóbbi távozása szinte biztosra vehető. Egyik játékos sem kapott behívót Gareth Southgate Európa-bajnoki keretébe.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik