Videó: Szalah és Klopp összebalhéztak a csere előtt?

Vágólapra másolva!
2024.04.27. 15:41
Mohamed Szalah és Jürgen Klopp összeszólalkozott egymással (Fotó: Getty Images)
Szokatlan jelenetek játszódtak le az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójának nyitó mérkőzésén, a Liverpool West Ham United elleni vendégjátékán, ugyanis a vörösök cseréi előtt Mohamed Szalah meglehetősen feldúltan reagált Jürgen Klopp valamilyen megjegyzésére.

A vörösök hármas cseréhez készülődtek, Mohamed Szalah, Darwin Núnez és Joe Gomez várta, hogy pályára léphessen, amikor Jürgen Klopp odaszólt valamit az elmúlt hetekben magához képest gyengébb időszakot teljesítő egyiptomi támadónak, aki egyetértett a német szakember szavaival, de utána valamin felhúzta magát, olyannyira, hogy Núnez és Gomez nyugtatta le és fogta vissza a támadót.

FRISSÍTÉS: a két főszereplő is megszólalt az esetről a meccs után. Mohamed Szalah az interjúfolyosón annyit közölt a jelenlévő újságírókkal, hogy „Ha beszélek, balhé lesz.” Klopp viszont ezzel ellentétesen arról beszélt, hogy már az öltözőben megbeszélték a történteket.

 

ANGOL PREMIER LEAGUE
35. FORDULÓ
West Ham United–Liverpool 2–2 (1–0) 
London, London Stadium. V: A. Taylor
WHU: Aréola – Coufal, Zouma, Ogbonna, Emerson Palmieri – Soucek (Ward-Prowse, 74.), Edson Álvarez – Bowen, Paquetá, Kudus – M. Antonio. Menedzser: David Moyes
Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold (Joe Gomez, 79.), Quansah (Szoboszlai, 90+1.), Van Dijk, Robertson – Mac Allister, Endo (Darwin Núnez, 79.), Gravenberch – Elliott, Gakpo, Luis Díaz (Szalah, 79.). Menedzser: Jürgen Klopp
Gólszerző: Bowen (43.), M. Antonio (77.), ill. Robertson (47.), Aréola (54. – öngól)

KÉSŐBB
16.00: Fulham–Crystal Palace
16.00: Manchester United–Burnley (Tv: Spíler1)
16.00: Newcastle United–Sheffield United (Tv: Match4)
16.00: Wolverhampton Wanderers–Luton Town
18.30: Everton–Brentford
21.00: Aston Villa–Chelsea (Tv: Spíler1)

VASÁRNAP JÁTSSZÁK
15.00: AFC Bournemouth–Brighton & Hove Albion
15.00: Tottenham Hotspur–Arsenal (Tv: Match4)
17.30: Nottingham Forest–Manchester City (Tv: Spíler1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik