Majdnem a félpályáról lőtt üres kapus gólt a Leeds – videó

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.04.02. 11:21
A Leeds a második helyen áll (Fotó: Getty Images)
Hétfőn véget ért a 40. forduló az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban (Championship). A Leeds United odahaza úgy nyert 3–1-re a Hull City ellen, hogy a korábbi Manchester United-játékos, Daniel James a 97. percben döntötte el a mérkőzést az alábbi góllal.

Daniel James hagyta ki egyébként néhány napja Walesben a sorsdöntő büntetőt a lengyelek elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

A Championshipből hat forduló maradt hátra. Az első két, egyenes ági feljutást érő helyre még négy csapatnak van reális esélye odaérni. A bajnokságot 87 ponttal az Ipswich Town vezeti, a Leedsnek 86, az egy meccsel kevesebbet játszó Leicester Citynek 85, a kettővel kevesebbet játszó Southamptonnak 74 pontja van. Utóbbi kettő mellett a West Bromwich Albion és a Norwich City van jelenleg rájátszást érő pozícióban, olyan együttesek, amelyek az elmúlt években szerepeltek a Premier League-ben.

Az előző idényben egyébként az élvonalból a Southampton, a Leeds és a Leicester esett ki, ezek közül egy szinte biztosan visszajut, de van esély arra is, hogy mindhárom visszatérjen.

Fotó: efl.com

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik