Képek: lenyűgöző Szoboszlai Dominik új tetoválása

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.06. 08:42
null
Szoboszlai Dominik új tetoválást csináltatott, de nem azon lepődtek meg a szurkolók (Fotó: Törőcsik Dániel/Instagram)
Mint ismert, kihagyta az Arsenal elleni, 3–1-re elveszített rangadót az angol élvonalbeli Liverpool magyar középpályása, Szoboszlai Dominik, aki a napokban új tetoválást csináltatott magának, és az éles szemű szurkolók egy meglepő tárgyat szúrtak ki a nappalijában.

Szoboszlai Dominik a napokban mellkasára készíttetett egy tetoválást, melyen többek között a Föld térképe, néhány bolygó és egy emberi karakter is látható. Utóbbi felett díszeleg a „balance”, azaz „egyensúly”, alatta pedig a „faith”, azaz „hit” felirat, középen egy kis szójátékkal olvasható, hogy „impossible”, de oly módon, hogy annak első két betűje más típussal van írva, így a lehetetlenből lehetséges lesz.

Szoboszlai Dominik tetoválását az Éjjel-nappal Budapest sorozatból ismert Törőcsik Dániel készítette.

 

Szoboszlai Dominik új tetoválása (Fotó: Törőcsik Dániel/Instagram)

Az éles szemű szurkolók azonban nem a tetoválás miatt foglalkoztak Törőcsik liverpooli látogatásával, a tetováló ugyanis Szoboszlai nappalijában készített egy közös képet a középpályással, amely után többen is felfigyeltek arra, hogy Szoboszlai nappalijában egy saját magát ábrázoló, életnagyságú kartonfigura foglal helyet.

A SportBible több kommentelőt is idézett Szoboszlai furcsa „dísze” kapcsán: „Ezt az önszereteti szintet szeretném én is elérni” – írta egyikük. „Ha így néznék ki, mint ő, nekem kettő is lenne” – írta másikuk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik