PL: itt a visszatérés, Timo Werner újra Angliában – hivatalos!

Vágólapra másolva!
2024.01.09. 20:49
null
Werner másfél év után igazolt ismét Londonba (Fotó: tottenhamhotspur.com)
Az angol élvonalban szereplő Tottenham Hotspur hivatalos honlapján közölte, nyárig kölcsönvette az RB Leipzig támadóját, a német válogatott Timo Wernert, ráadásul vételi opciót is szerzett rá.

Timo Werner bemutatását új klubja a fentebb részletezett szikár tények közlése után azzal kezdi hivatalos honlapján, hogy a csatár az 16-os számú mezt viseli majd, aztán bemutatják a pályafutását.

Werner nem először távozott a Lipcsétől és nem először igazolt Angliába, pontosabban Londonba: négy évvel ezelőtt, 2020 nyarán igazolt a Tottenham nagy riválisához, a Chelsea-hez és ugyan az ott töltött két év alatt 89 meccsén szerzett 23 gólt, valahogy nem találta a korábban látott formáját, így visszatért az RB Leipzighez – immár BL-győztesként. Az elmúlt másfél évben viszont korábbi klubjánál nem tudott alapember lenni, az 54 meccsen szerzett 18 gólja sem túl acélos – korábbi önmagához képest.

A 27 éves, 57-szeres válogatott csatár féléves kölcsönszerződése tartalmaz egy vételi opciót is, és erről a klub közleménye is említést tesz. Arról már nem, hogy mekkora összeg lehet ez, de sajtóhírek szerint a Tottenham az idény végén 15–18 millió euró körüli vételárat harcolt ki a Leipzignél Wernerért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik