PL: kiderült, min veszett össze Núnez Guardiolával – videó

Vágólapra másolva!
2023.12.05. 12:27
null
Alexis Mac Allister mesélte el, min veszett össze Darwin Núnez Pep Guardiolával (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, még a múlt héten, a Manchester City–Liverpool (1–1) angol élvonalbeli rangadó lefújása után a vendégek uruguayi támadója, Darwin Núnez odaszólt a címvédő menedzserének, Pep Guardiolának, s a labdarúgót Jürgen Kloppnak kellett fegyelmeznie. Bár sokáig nem lehetett tudni, Núnez miért volt feszült, most az eset közelében lévő jó barátja, Alexis Mac Allister elmesélte, mi történt.

A mérkőzés után az esetről megkérdezték Pep Guardiolát is, aki csak annyit közölt, nem történt semmi, ám most a Liverpool argentin középpályása, Alexis Mac Allister felidézte az esetet.

„Nem tudom, elmondhatom-e, de elmondom. Volt egy helyzetük, nem emlékszem, hogy szöglet-e vagy beadás, ami után Haaland fejelt nem sokkal a kapufa mellé és ekkor Pep valami olyasmit mondott, hogy mennyire szerencsések vagyunk. Aztán nem sokkal később egy beadásra Luis Díaz érkezett középen, de nem tudott fejelni, mert mentettek előle. Ezért szólt oda neki Darwin, hogy: »Most ki is a szerencsés?« – mondta el a Clank! YouTube-beszélgetésben Alexis Mac Allister.

ANGOL PREMIER LEAGUE
13. FORDULÓ
Manchester City–Liverpool 1–1 (1–0)
Manchester,
Etihad Stadium. V: Kavanagh
City:
Ederson – Walker, Dias Aké – Akanji, Rodri – Foden, Julián Álvarez, Bernardo Silva, Doku – Haaland. Menedzser: Pep Guardiola
Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Cimikasz – Szoboszlai (Gakpo, 73.), Mac Allister (Endo, 85.), Curtis Jones (Gravenberch, 54.) – Szalah, D. Núnez (Elliott, 85.), Diogo Jota (Luis Díaz, 54.). Menedzser: Jürgen Klopp
Gólszerző: Haaland (26.), ill. Alexander-Arnold (80.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik