PL: a football365.com szerint Kerkez Milos a Bournemouth leggyengébb játékosa

Vágólapra másolva!
2023.12.02. 14:14
null
A football365.com szerint Kerkez Milos a Bournemouth leggyengébb játékosa (Fotó: Getty Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 14. fordulója előtt készített összeállítást a csapatok leggyengébb játékosairól a football365.com, amely a WhoScored portál értékeléseit is alapul vette. A lap szerint a Bournemouth legrosszabb játékosa a magyar válogatott 20 éves bal oldali védője, Kerkez Milos.

A football365.com a legalább nyolc meccsen pályára lépőket vette figyelembe, de a WhoScored statisztikái mellett a lap szubjektív szempontjai is közrejátszottak.

A portál összesítése szerint az Arsenalnak, a Chelsea-nek és a Tottenhamnek is egy-egy nyári igazolása a leggyengébb pontja, hiszen az „ágyúsoknál” Kai Havertzet, a „kékeknél” a több mint 100 millió euróért vásárolt Moises Caicedót, a Hotspurnél pedig Destiny Udogie-t látták a legrosszabbnak.

A football365.com a címvédő Manchester Citynél azért választotta Rúben Diast, mert több gólt kapott a csapat, mint az Arsenal vagy a Liverpool, a „vörösöknél” pedig Luis Díazt azzal indokolva nevezték meg a legrosszabbnak, hogy a legutóbbi három meccsen csak csere volt – azok után, hogy szüleit elrabolták, édesapját pedig egy hétig tartották fogva fegyveresek.

A lap szerint a Bournemouth leggyengébbje a magyar válogatott Kerkez Milos.

„Nem az ő hibája, de húszévesen valószínűleg nem neki kellene lennie a kezdő balhátvédnek a Premier League-ben. Nem hozza azokat a támadómutatókat, melyek igazolják a szereplését és védekezésben is problémásnak bizonyult. A csapat legutóbbi négy meccséből hármat nyert meg, amikor Kerkez a kispadon kezdett. Úgy gondoljuk, hogy szükségük van egy új balhátvédre, különösen akkor, ha Lloyd Kelly januárban tényleg távozik” – írta a több mint félmillió követővel rendelkező portál Kerkez Milosról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik