PL: Luis Díaz ismét Szoboszlaiékkal edzett Liverpoolban

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.11.03. 13:01
null
Luis Díaz már a társakkal készült, de ő dönthet arról, mikor tér vissza (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, október 28-án elrabolták az angol élvonalbeli Liverpool támadójának, Luis Díaznak a szüleit Kolumbiában, a történtek miatt a játékos kihagyta csapata Nottingham Forest elleni bajnokiját és a Bournemouth elleni Ligakupa-mérkőzést is. Díaz édesanyját néhány órával az elrablás után elengedték, de édesapját továbbra is nagy erőkkel keresik. A labdarúgó a történtek miatt úgy döntött, nem tér haza Kolumbiába, Angliában marad, klubja pedig arról számolt be, hogy már ismét a társakkal készült.

 

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere a Luton Town elleni idegenbeli bajnoki előtti sajtótájékoztatón beszélt Luis Díazról, ismertetve, a kolumbiai részt vett a két nappal ezelőtt edzésen.

„Várnunk kell. Ha úgy érzi, akkor itt lesz és velünk edz” – mondta Klopp, kitérve rá, hogy Díazzal minden rendben volt, amikor a társakkal készült, de látható volt, hogy nem aludt sokat.

„Meg kell néznünk, hogy van, az a kiindulópont. A kolumbiai híreket nem személyesen kapom meg, mindig továbbítják. Minden jó, ami egy kis reményt ad nekünk, ám valójában nagyon várjuk a jó híreket. Nem igazán tudom megmondani, mit fogunk csinálni, mert csak várunk és meglátjuk, hogyan tud visszatérni, de rajta múlik, hogy mikor lesz elérhető, én nem fogok erőltetni semmit” – mondta Klopp Díaz visszatéréséről a klub honlapjának.



Luis Díaz szüleit szombaton rabolták el fegyveresek a Kolumbia északi részén található La Guajira állambeli Barrancasban, de a labdarúgó édesanyját, Cirelis Marulandát nem sokkal később megtalálták, édesapját, Luis Manuel Díazt viszont azóta is keresik.

Díaz szüleit a Nemzeti Felszabadító Hadsereg (ELN) lázadó fegyveresei rabolták el, és a hírek szerint a kolumbiai katonaság és rendőrség 120 embere keresi Luis Manuel Díazt.

ANGOL PREMIER LEAGUE
11. FORDULÓ
November 5., vasárnap

17.30: Luton–Liverpool (Tv: Spíler1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik