MU: Ten Hag csak akkor engedi a csapattal edzeni Sanchót, ha bocsánatot kér

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.09.15. 13:07
null
Jadon Sancho számára van még visszaút a Manchester Unitednél? (Fotó: Getty Images)
Továbbra is balhé balhét követ a Manchester Unitednél: Antony felfüggesztése után Jadon Sancho is kikerült az első csapat keretéből, s ez addig így is marad, amíg nem kér bocsánatot a vezetőedzőtől, Erik ten Hagtól.


A történteket röviden összefoglalva, Jadon Sancho nem került be az MU szeptember eleji, Arsenal elleni meccskeretébe, amit az elvesztett (3–1) rangadó után szóvá is tettek az újságírók Erik ten Hagnak. A holland menedzser elárulta, nem elégedett az angol jobbszélső edzésmunkájával, mindössze ennyiről van szó.

Sancho nem sokkal később saját közösségimédia-felületein adott ki egy közleményt, erre reagálva, amiben elmondta, nem lesz bűnbak, az edzésmunkájával pedig semmi gond nincs, és ezután sem lesz. Bár a posztot később törölte, az MU csütörtökön úgy döntött, határozatlan ideig nem látogathatja az első csapat edzéseit.

A Sky Sports pénteki értesülései alapján utóbbi egészen addig így marad, ameddig Sancho nem kér bocsánatot közleményéért a klub menedzserétől, Erik ten Hagtól…

Mint ismert, a Manchester United a napokban már elvesztett egy jobbszélsőt, hiszen a családon belüli erőszak vádjával botrányba keveredő, 100 millió eurós Antonyt felfüggesztette, s most egy ideig Sanchóra sem számíthat.

Az angol válogatott szélső 2021-ben, 85 millió euró ellenében szerződött Manchesterbe, de eddig nem váltotta meg a világot, 82 tétmeccsen 12 gólt és 6 gólpasszt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik