MU: Jadon Sanchót még az étkezőből is kitiltották

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.26. 09:22
null
Jadon Sancho még az MU étkezőjét sem látogathatja (Fotó: Getty Images)
Mint arról korábban beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United kitette az első csapat keretéből az angol válogatott támadót, Jadon Sanchót, aki a talkSport értesülései szerint nem látogathatja az első csapat létesítményeit.

 

Sancho nem került be a Manchester United szeptember eleji, Arsenal elleni meccskeretébe, amely után az MU menedzsere, Erik ten Hag elárulta, nem volt megelégedve a támadó edzésmunkájával.

Sancho nem sokkal később saját közösségimédia-felületein adott ki közleményt, melyben többek között arról írt, hogy a holland szakember hazudott a csapatból való kihagyásának okáról.

A játékos később törölte a posztját, de az MU úgy döntött, határozatlan ideig nem látogathatja az első csapat edzéseit, majd a Sky Sports azt közölte, hogy ez addig lesz így, amíg Sancho nem kér bocsánatot Ten Hagtól.

A talkSport most azt írja, hogy a 23 éves labdarúgó – aki jelenleg a klub akadémiáján készül a fiatalokkal – az első csapat egyik létesítményét sem látogathatja.

A lap szerint Marcus Rashford is sürgette Sanchót, hogy vetkőzze le büszkeségét és kérjen elnézést Ten Hagtól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik