Liverpool: „Szoboszlai az idény egyik legjobb igazolása, félelmetes a sebessége”

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2023.09.27. 17:49
null
(Fotó: Szoboszlai Dominik)
Az Aston Villa labdarúgócsapatának egykori csatára, Gabriel Agbonlahor a Liverpool magyar válogatott középpályását, Szoboszlai Dominikot dicsérte – írja a Football Insider.

 

„Úgy vélem, a Liverpool bajnokesélyes lehet az Arsenal és a Manchester City mellett, a keretük nagyon erős jelenleg. Szoboszlai a nyár egyik legjobb igazolása. El sem hiszem, hogy középpályás létére ilyen gyors, ez már félelmetes!” – mondta Agbonhlahor.

Szeptember 19.-én a Wolverhampton–Liverpool (1–3) mérkőzésen a magyar válogatott csapatkapitánya az első félidőben akkorát sprintelt visszafelé, hogy közel járt a liga rekordjának megdöntéséhez – 36.76 km/h-s sebességet mértek nála.

„A magyar válogatott futballista technikailag jól képzett, mindig rengeteg energiája van. Mac Allisternek viszont össze kell kapnia magát. Nem úgy játszik, mint a világbajnokságon” – tette hozzá az Aston Villa volt támadója .

Szoboszlai Dominik valósággal berobbant Jürgen Klopp csapatába, a Liverpool-szurkolók az AFC Bournemouth és az Aston Villa elleni mérkőzéseken is a legjobbnak látták, rajta kívül a mezőnyjátékosok közül csak Andrew Robertson játszotta végig mind az öt bajnokit.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik